درآمدی بر سبک شناسی آوایی تاریخ بیهقی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0866
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 76
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه فرهنگیان دکتر شریعتی ساری
چکیده
آشنایی با نوع زبان بیهقی ، به عنوان یکی از پیشوران نثر فارسی و شناخت لایه ی آوایی ، به عنوان یکی از سطوح مهم سبک شناسی ،حائز اهمیت است . از دیدگاه لایه آوایی سبک شناسی تغییرات و نوآوری هایی را در خود به وجود آورده که یکی از این موارد وجودمصداق هایی از صنایع بدیع لفظی می باشد. آثار را می توان در قالب متغیر های جغرافیایی ، تاریخی ، جنسیتی ، و موسیقیایی موردبررسی قرار داد و از این متغیر ها به عنوان متغیر های لایه آوایی متن یاد کرد. در بررسی این متغیر ها می خواهیم به این بپردازیم که بیهقی تا چه مقداری از این متغیرهای مختلف در متن خود استفاده کرده است و تا چه مقدار این متغیر ها بر ماندگاری و خاصکردن ، این اثر ارزشمند موثر بوده اند. در این مطالعه تلاش شده است ، چگونگی کاربرد متغیر های آوایی تاریخ بیهقی ، نشان دادهشود. برای رسیدن به این هدف ، تاریخ بیهقی را از منظر لایه آوایی کتاب سبک شناسی ( نظریه ها ، رویکردها و روش های ) دکترمحمود فتوحی مورد بررسی قرار داده ایم تا سطوح مختلف لایه آوایی را در متن تاریخ بیهقی بررسی کنیم .. وجود متغیر های جغرافیایی و تاریخی و موسیقیایی این کتاب باعث شده به غنا و ارزش این متن بیافزاید.کلیدواژه ها
سبک شناسی ، بیهفی ، لایه آوایی ، متغیر های لایه آواییمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.