ارتقای هوش اجتماعی دانش آموزان ، راهکارهای برای اجرای عدالت در برنامه درسی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0795
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 138
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین شناور نودهی

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان امام علی (ع) رشت ، ایران

سعید وحدانی وشمه سرائی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا ، ایران .

امیرحسین شناورنودهی

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان امام علی (ع) رشت ، ایران

چکیده

در جوامع مدرن، اهمیت اجرای عدالت در برنامه درسی آموزشی بسیار بالا است . برنامه درسی یکی از ابزارهای اصلی برای انتقالدانش و ارزشها به نسل های آینده است و بنابراین باید به صورت عادلانه و بدون تبعیض اجرا شود. در این مقاله ، به بررسی راهکارهایی برای اجرای عدالت در برنامه درسی آموزشی پرداخته خواهد شد. یکی از اصول اساسی برای اجرای عدالت در برنامه درسی آموزشی ،تنوع و تعدد منابع و محتواهای آموزشی است . برنامه درسی باید از منابع و محتواهای متنوع و گوناگون استفاده کند تا به نیازها وتفاوتهای دانش آموزان پاسخ دهد. این اقدام می تواند به ایجاد فرصت های برابر برای همه دانش آموزان و جلوگیری از تبعیض ونابرابری در آموزش کمک کند. موقعیت اجتماعی و اقتصادی خانواده به قدری مهم است که ساختار آن اثری سه گانه برروی کودکانونوجوان دارد اثراین موقعیت محدود به ایجاد تفاوت درمهارتها و نگرش ها چه درآغازوچه درطول تحصیلات نمیشود بلکه ازراهتحصیلات عالی و امکانات اشتغالی که به صورت هدف های مطلوب دربرابردانش آموزان قرارمیگیرد قویا به دخالت می پردازد وجودوالدین پشتوانه و مدد کار فرزندان می باشد و درتمام مراحل زندگی تاثیرات خود را نمایان می کند. در موضوع مذکور والدین که جمع ولد می باشد به معنای پدر و مادر و به عنوان دو عنصر اصلی خانواده بکار می رود. تحصیل که معنای اصطلاحی آن حاصل وبدست آوردن است ، معمولا در بحث های مربوط به خانواده به عنوان یکی از محورهای بحث مطرح بوده است که البته بیشترتحقیقات در محیط های بزرگ و پر جمعیت انجام گرفته و نتایج آن بر سایر بلاد تعمیم داده می شود.

کلیدواژه ها

اقتصاد ؛ خانواده ؛ ابتدایی ؛ تحصیل ؛ دانش آموزان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.