چالش های کاربست هوش مصنوعی در برنامه درسی و فرایند های یاددهی یادگیری در دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0792
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 256
نویسندگان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی
چکیده
هوش مصنوعی (AI) این پتانسیل را دارد که آموزش را از راههای مختلف متحول کند، از جمله شخصی سازی تجربیات یادگیری ،خودکارسازی وظایف اداری ، بهبود دسترسی و ارائه بازخورد در زمان واقعی برای دانش آموزان و معلمان. هوش مصنوعی با ارائه بازخورد فوری به دانش آموزان به بهبود عملکرد آنها کمک می کند و در عین حال به معلمان برای تنظیم راهبردهای تدریس برای بهبود نتایج یادگیری دانش آموزان یاری می دهد. پژوهش حاضر به روش مروری کتابخانه ای انجام شده است که هدف از آن بررسی چالش های کاربست هوش مصنوعی در برنامه درسی و فرایند های یاددهی یادگیری در دوره ابتدایی بود. نتایج پژوهش نشان می دهد که از آنجایی که این روزها اهمیت استفاده از الگوریتم ها و سیستم های هوش مصنوعی (AI) در آموزش افزایش یافته است ،مربیان در سراسر جهان به طور مداوم ابزارهای هوش مصنوعی را در آموزش و یادگیری استفاده می کنند. معلمان از الگوریتم های هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل دادهها در مورد پیشرفت یادگیری دانش آموزان استفاده می کنند و از نقاط قوت، ضعف و سبک یادگیری آنها اطلاع دارند. با ابزارهای هوش مصنوعی ، مربیان می توانند برنامه های درسی خود را طراحی کنند و از منابع مناسب برای ایجاد یک برنامه درسی موثر که استانداردهای آموزشی مدرن را برآورده می کند، استفاده کنند. در نتیجه ، الگوریتم های هوشمصنوعی به معلمان کمک می کند تا بر تعامل با دانش آموزان خود تمرکز کنند.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی ، یادگیری ، معلمانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.