بررسی اهمیت آموزش مقطع ابتدایی و جایگاه آموزش فسلفه به کودکان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0763
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا رسولی صادق

کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، مرکز عترت واوان

زهرا عرب بافقی

کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، مرکز عترت واوان

مرضیه خسروی

کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، مرکز عترت واوان

فاطمه بیات

دانشجویکارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس زینبیه پیشوا

چکیده

مقطع ابتدایی یکی از حساس ترین و مهم ترین مقاطع تحصیلی در طول زندگی افراد می باشد. کودکان در این مقطع تحصیلی ، برای اولین بار وارد یک فضای اجتماعی و نسبتا بزرگ می شوند و قرار است یکسری وظایف را برعهده بگیرند، یکسری از قوانین را به درستی رعایت کنند و در ساعتی منظم در مدرسه و کلاس حضور داشته باشند. در بخش بعدی این مقاله ، قرار است اهمیت آموزش فسلفه به کودکان مورد بررسی قرار گیرد. مرز بین فلسفیدن و اندیشیدن آنقدر باریک است که می توان آنها را یکی درنظرگرفت . در واقع ، بررسی عمیق و ریشه ای موضوعات مختلف را فلسفه پردازی می گوییم . آنچه امروزه به عنوان آموزش فلسفه به کودکان مطرح می شود، به معنای آموزش عقاید، تفکرات فلسفی و اینکه چرا رشته فلسفه بخوانیم ؟ نیست ؛ بلکه به منظور آموزش و پرورش تفکر نقادانه در کودکان و نوجوانان مطرح شدهاست . به دلیل سرعت زیاد تغییر و تحولات علمی ، اجتماعی و فرهنگی ، سیستم آموزشی مبتنی بر حافظه مداری ، کارآمدی خود را به صورت کامل از دست دادهاست . متفکران علوم انسانی از چند دهه پیش به ضعف های سیستم آموزشوپرورش اشاره و امکانات رشد تفکر نقادانه را بررسی کردهاند. مطالعه حاضر با بررسی منابع موجود در زمینه مورد بحث ، قصد دارد اهمیت آموزش مقطع ابتدایی و جایگاه آموزش فسلفه به کودکان مورد تحلیل قرار دهد.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش، مقطع ابتدایی ، آموزش فلسفه به کودکان، تفکرات فلسفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.