بررسی مهم ترین چالش های آموزش ابتدایی در محیط یادگیری مجازی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0736
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 196
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریده نخ زری حکیم

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه پردیس رسالت فرهنگیان زاهدان ، ایران.

یاسمن هیراد

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان ، ایران.

چکیده

با پیشرفت فناوری و انتشار گسترده اینترنت ، آموزش ابتدایی نیز به سمت محیط های مجازی و آنلاین جهت ارائه خدمات آموزشی گرایش دارد. این تغییر در روند آموزش و یادگیری ، با خود چالش های جدیدی نیز به وجود آورده است که بررسی و حل آنها امری ضروری می باشد. در این مقاله ، به بررسی مهم ترین چالش های آموزش ابتدایی در محیط یادگیری مجازی پرداخته خواهد شد. یکی از مهم ترین چالش های آموزش ابتدایی در محیط یادگیری مجازی ، ایجاد ارتباط معلم و دانش آموز می باشد. در محیط مجازی ، این ارتباط به دلیل عدم حضور فیزیکی معلم و دانش آموز، کمتر و محدودتر می شود. این موضوع می تواند تاثیر منفی بر فرایند یادگیری دانش آموزان داشته باشد و نیازمند راهکارهای مناسب برای تقویت این ارتباط می باشد. ایجاد زمینه نوآوری و خلاقیت در آموزش ،بهتر است معلم بر یادگیری از طریق حل مسئله و استقبال از راه حل های تازه تاکید داشته باشد و تلاش نماید فقدان ارتباط چهرهبه چهره را با ارائه فعالیت های یادگیری پویا و تعاملی جبران نماید. معلم باید توانایی های مختلف دانش آموزان را با زندگی درکلاس درس در هم آمیزد. دانش آموزی باید به جای درگیر شدن با مفاهیم انتزاعی که به شکل سخنرانی یک سویه در کلاس های برخط ارائه می شود، فعالیت های درسی مسئله محور و پژوهش محور در اختیار داشته باشد. در این صورت، دانش آموز با معلم واردبحث و مذاکره می شود و در انجام پروژه های درسی کاملا درگیر و فعال می شود. معلم باید در انتخاب مسائل دقت نماید تا مسائلی را به عنوان فعالیت های درسی انتخاب نماید که از اهمیت کافی برخوردار باشد و به ویژه با زندگی و برخاسته از تجارب روزمرهزندگی ، مرتبط باشد، تا کنجکاوی واقعی و خلاقیت را در دانش آموزی بر انگیخته نماید.

کلیدواژه ها

فناوری ، کلاس ، تدریس ، نوین ، دانش آموزان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.