بررسی سواد سلامت ، پرداختن به شکاف سلامت و آموزش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0726
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 120
نویسندگان
کارشناسی دبیری تاریخ، دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی قزوین
چکیده
سواد سلامت به عنوان یک شکل مجزا از سوادآموزی به طور فزاینده ای برای توسعه اجتماعی ، اقتصادی و بهداشتی اهمیت پیدامی کند. اثرات مثبت و چند برابری آموزش و سواد عمومی بر سلامت جمعیت ، به ویژه سلامت زنان، به خوبی شناخته شده و موردتحقیق قرار گرفته است . با این حال، تجزیه و تحلیل دقیق تر اپیدمی های فعلی HIV/AIDS، به ویژه در آفریقا، رابط پیچیده ای رابین سواد عمومی و سواد سلامت نشان می دهد. در حالی که سواد عمومی یک عامل مهم تعیین کننده سلامت است ، برای پرداختن به چالش های بهداشتی عمده ای که جوامع در حال توسعه و توسعه یافته با آن مواجه هستند کافی نیست . به عنوان کمک به انجمن سواد سلامت در ارتقای سلامت بین المللی ، این مقاله به بررسی مفاهیم و تعاریف سواد و سواد سلامت می پردازد و چالش های مفهومی ، اندازهگیری و استراتژیک را مطرح می کند. پیشنهاد می کند مجموعه ای از شاخص ها را برای کمی کردن سواد سلامت بااستفاده از تجربه به دست آمده در نظرسنجی های ملی سوادآموزی در سراسر جهان ایجاد کند. یک شاخص سواد سلامت می تواندبه معیار ترکیبی مهمی از نتیجه فعالیت های ارتقا و پیشگیری سلامت تبدیل شود، شایستگی و قابلیت های سلامت جمعیت یک کشور، جامعه یا گروه معین را مستند کند و آن را به مجموعه ای از سلامت ، اجتماعی و اقتصادی مرتبط کند.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، شاخص ها سلامت ، سواد سلامتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.