واکاوی از مولفه های ایجاد شادی و نشاط در مدارس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0701
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 111
نویسندگان
کارشناسی،علوم تربیتی، پردیس امام علی،رشت،ایران
کارشناسی،علوم تربیتی، پردیس امام علی،رشت،ایران
کارشناسی،علوم تربیتی، پردیس امام علی،رشت،ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی واکاوی از مولفه های ایجاد شادی و نشاط در مدارس بوده است . این پژوهش توصیفی از نوع کیفی می باشد.شادی یکی از نیازهای اساسی انسان و لازمه زندگی اوست . پیامبر اکرم می فرمایند:}بازی کنید و شاد باشید همانا من ناراحتم که در دین شما خستگی و بی نشاطی دیده شود.{دنیای حرفه ای و روابط پیچیده امروز باعث شکست و فشار روانی بر مردم شده و زندگی برای برخی تلخ شده است . مردم دیگر به ارضای نیازهای اولیه خود ارضا نمی شوند و بسته به میزان نیازهای قبلی نیازهای جدیدی پدید آمده است . این در حالی است که دانش آموزان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و وظایف پیچیده تری نسبت ۱ به نسل های قبل دارند و باید برنامه های آموزشی جدید را دنبال کنند. ایجاد یک محیط آموزشی پر جنب و جوش برای دانش آموزان یکی از دغدغه های اصلی تولیدکنندگان است . سیاست گذار و برنامه ریز آموزشی در طول سال ها. این سوال یکی از نیازهای اساسی دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی است ، زیرا کودکان بسیار بصری هستند. آنها فضا و مکان هایی را دوست دارند که باعث ایجاد هیجان و هیجان می شود و در نتیجه تحریک بیشتر در زمینه علمی پیشرفت زیادی خواهند داشت . ایجاد نشاط و شادابی موثرترین راه برای ارتقای سلامت روان در جامعه است ، مدرسه به عنوان یک سازمان می تواند زمینه ها و برنامه هایی را برای پرانرژی هر چه بیشتر جامعه ایجاد کند. اگر شور و شوق زندگی در مدرسه ایجاد شود، خود به خود جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد. افراد شاد زندگی خود را کنترل می کنند، مسئولیت پذیر، هدفمند و دیدگاه مثبتی به زندگی دارند. آنها بینا و خوش بین هستند و در برابر مشکلات و ناملایمات تسلیم نمی شوند. در آموزش و پرورش مدرن افزون بر مهارت های خواندن، حساب کردن و نوشتن نیازهای جدیدی در قالب کسب مهارت زیستن و حل مسئله وچگونگی رویارویی با چالش های هزاره سوم مطرح شده است .پژوهش ها حاکی از آن است که فرایند تعلیم و تربیت فعال متخصص وجود شور و طرب، نیاز و جوشش ، تلاش و پشتکار و نشاط در همه ی ابعاد آن است چرا که هر گونه ارتباط و تعلیمی که بدون روح تحرک، پویایی و شادی و نشاط باشد به شکست منتهی می گردد.قرآن اسلام را دین شادی معرفی می کند و مهمترین جنبه های شادی را محبوبیت ، شناخت و موفقیت ، دین ، هویت ملی و فرهنگی ، خلاقیت نهفته و حل مسئله و جامعه موفق ذکر می کند. در پایان قرن بیستم ، مسئله شادی و سعادت انسان به عنوان یکی از شرایط مهم مورد مطالعه قرار گرفت . یکی از معضلات هر جامعه ای نادیده گرفتن شادی و رفاه به دلیل افزایش بیماری های روانی است . ماننداضطراب و افسردگی. عوامل گسترش شادی ابتدا خانواده و سپس نهادهای دیگری مانند مدارس و موسسات فرهنگی و مذهبیهستند که هر کدام نقش خاص خود را دارند.کلیدواژه ها
اصول ، شادی، مدارس، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.