نقش کاربرد بازی در تدریس در پرورش مهارت های اجتماعی و عاطفی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0647
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 24
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب محمدیان

دانشجوی کارشناسی پیوسته زبان و ادبیات فارسی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس امام سجاد (ع) بیرجند ، ایران.

مطهره قیاسی

دانشجوی کارشناسی پیوسته زبان و ادبیات فارسی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس امام سجاد (ع) بیرجند ، ایران

چکیده

بازی ها از دیرباز تاکنون یکی از عناصر مهم در زندگی انسان بوده و هستند. این عنصر مهم نه تنها برای سرگرمی و تفریح بلکه برای آموزش و پرورش نیز اهمیت دارد. از این رو، استفاده از بازی ها به عنوان یک ابزار آموزشی و پرورشی در تدریس مهارت های اجتماعی و عاطفی دانش آموزان اهمیت زیادی دارد. در این مقاله ، به بررسی نقش کاربرد بازی در تدریس و پرورش مهارت های اجتماعی و عاطفی دانش آموزان پرداخته خواهد شد. استفاده از بازی ها در تدریس مهارت های اجتماعی و عاطفی دانش آموزانمی تواند به بهبود تعاملات اجتماعی و توانایی های ارتباطی آنها کمک کند. بازی ها می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا مهارتهای ارتباطی خود را بهبود بخشند، از طریق بازی ها می توانند یاد بگیرند که چگونه با دیگران همکاری کنند، چگونه احساسات واحساسات خود و دیگران را درک کنند و چگونه مشکلات و اختلافات را به صورت سازنده حل کنند. در واقع ، بازی ها می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا مهارت های اجتماعی و ارتباطی خود را تقویت کنند و به عنوان افرادی موفق و موثر در جامعه شناخته شوند. بازی ها بویژه بازی های فکری ، خلاقیت کودک را افزایش می دهد و ،یعنی بهره گیری غیر معمول از وسایل اطراف بدونتاثیرگیری از عقاید دیگران. والدین نباید تعیین کننده ی نوع و شیوه ی بازی باشند. بلکه بهتر است شرایط سالم بازی را فراهم وخود به عنوان همبازی شرکت کنند و اجازه دهند تا با قدرت خود بازی را اداره کند. در واقع والدین از طریق درگیر شدن در فعالیت های خلاق کودک در رشد او سهیم هستند. خانواده ها باید فرصت های لازم را برای سوال کردن، کنجکاوی و کشف محیط به کودکان بدهند و هرگز آنان را تنبیه و تهدید نکنند. جذابیت بازی ها، نظارت نداشتن والدین ، تجربه لحظات هیجان انگیز، تنهایی وعدم خودنظارتی از جمله افراطگری در انجام بازی های هستند.

کلیدواژه ها

بازی ، دانش آموزان ، خلاقیت ، دانش آموزان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.