نقش هوش مصنوعی در بهبود مدیریت آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0616
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پویا فروزان کمالی

دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، بوشهر، ایران

چکیده

در دنیای امروزی که فناوری های نوین به سرعت پیشرفت می کنند، هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوری های کلیدی به شمار می رود که می تواند تحولات چشمگیری در حوزههای مختلف زندگی انسانی ایجاد کند. یکی از حوزههای که هوش مصنوعی می تواند نقش مهمی در آن ایفا کند، حوزه آموزش و پرورش است . در این مقاله به بررسی نقش هوش مصنوعی در بهبود مدیریت آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش پرداخته ایم . با استفاده از الگوریتم ها و مدلهای هوش مصنوعی ، می توان بهبودات قابل توجهی در اداره، برنامه ریزی ، آموزش و ارزیابی فرآیندهای آموزشی داشت . یکی از اهداف اصلی استفاده از هوش مصنوعی درحوزه آموزش و پرورش، بهبود دقت و سرعت در تصمیم گیری های اداری و ارائه راهکارهای بهبود فرآیندها است . هوش مصنوعی ۱ می تواند به طور خودکار نقاط قوت و ضعف سیستم را شناسایی کرده و راهکارهای بهبود را پیشنهاد دهد. پژوهش حاضر با هدف برسی نقش هوش مصنوعی در بهبود مدیریت آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش صورت گرفته است . این مقاله به روش کتابخانه ای ( مروری ) انجام گرفته است .علاوه بر این ، قابلیت پردازش و تحلیل دادهها به صورت هوشمند توسط هوش مصنوعی ، به معنای افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت خدمات آموزشی است . این فناوری می تواند در تعیین نیازهای دقیق آموزشی ، طراحی برنامه های آموزشی بهینه و ارزیابی عملکرد دانش آموزان و معلمان بکار گرفته شود. بنابراین ، از آنجایی که هوش مصنوعی قابلیت های منحصربه فردی برای بهبود مدیریت آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت دارد، انتظار می رود که این فناوری به عنوان یکی از ابزارهای اساسی در حوزه آموزش و پرورش بهرهوری بالاتری را فراهم آورده و به بهبود عملکرد سیستم آموزشی کمک کند در پایان، می توان نتیجه گرفت که هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری نوین ، توانایی بالقوهای برای بهبود مدیریت آموزشی و ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت در حوزه آموزشوپرورش دارد. با استفاده از الگوریتم ها و مدلهای هوش مصنوعی ، می توان اقداماتی موثر برای بهبود فرآیندهای آموزشی انجام دادوبه بهبود عملکرد کلی سیستم آموزشی کمک کرد.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ، مدیریت آموزشی ، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.