تاثیر فعالیت های هنری و ورزشی بر بهبود سلامت روانی و اجتماعی دانش آموزان بین ۹ تا ۱۵ سال
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0486
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 171
نویسندگان
کارشناس زبان و ادبیات فارسی، دبیرستان نجمه، اردل، چهارمحال و بختیاری.
کارشناس زیست شناسی، دبستان دولتی ستایش، اهواز ناحیه ۲)غیزانیه(، خوزستان.
کارشناس آموزش ابتدایی، آموزش و پروش، عنبرآباد، کرمان.
کارشناس علوم تربیتی )مدیریت وبرنامه ریزی آموزشی(، نسیم شهر بهارستان ۲، تهران.
چکیده
فعالیت های هنری و ورزشی بر بهبود سلامت روانی و اجتماعی دانش آموزان بین ۹ تا ۱۵ سال یکی از موضوعات مهم و جذابی است که نیاز به بررسی دقیق و کامل دارد. این دوره سنی از زندگی انسانها، زمانی است که آنها در حال رشد و تکوین هستند و تاثیرات مثبت و منفی مختلفی بر روی زندگی شان دارد. به همین دلیل ، اهمیت فعالیت های هنری و ورزشی برای این گروه سنی بسیار بیشتر از سایر گروههای سنی است . یکی از تاثیرات مثبت فعالیت های هنری و ورزشی بر دانش آموزان این است که این فعالیت ها به آنها کمک می کنند تا استرس و فشار روزمره زندگی را کاهش دهند. هنر و ورزش به عنوان مکمل هایی برای آموزش تکمیلی و کاربردی عمل می کنند و به دانش آموزان کمک می کنند تا با مشکلات و چالش های زندگی بهتر مقابله کنند. همچنین ، این فعالیت ها به آنها کمک می کنند تا اعتماد به نفس و احساس توانایی بالاتری پیدا کنند. به علاوه، فعالیت های هنری و ورزشی به دانش آموزان کمک می کنند تا مهارتهای اجتماعی خود را بهبود بخشند. این فعالیت ها باعث می شوند که دانش آموزان بهتر بتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند، همکاری کنند و مهارتهای ارتباطی خود را تقویت کنند. این امر باعث می شود که دانش آموزان به عنوان افرادی خودمختار و مسئول، در جامعه بهتری شناخته شوند. در نهایت ، فعالیت های هنری و ورزشی به دانش آموزان کمک می کنند تا سبک زندگی سالم تری داشته باشند. ورزش به عنوان یک فعالیت بدنی ، بهبود فیزیکی ورزشکاران را تضمین می کند و هنر نیز به عنوان یک روش برای بیان خلاقیت و احساسات، به بهبود روحیه و انگیزه دانش آموزان کمک می کند.کلیدواژه ها
سلامت روانی اجتماعی ، دانش آموز، فعالیت های هنری ورزشی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.