تربیت بدنی در مدارس و تاثیر آن بر روی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0466
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 224
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین نخ زری مقدم

دانشجو رشته علوم تربیتی ، گرایش آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهید مطهری زاهدان ، ایران.

امیررضا نخ زری مقدم

دانشجو رشته علوم تربیتی ، گرایش آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهید مطهری زاهدان ، ایران.

میثاق شیخ ویسی

دانشجو رشته علوم تربیتی ، گرایش علوم تجربی، دانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهید مطهری زاهدان ، ایران.

چکیده

هدف انجام این پژوهش بررسی درس تربیت بدنی شامل مقایسه ای بین مدارس دارای معلم تربیت بدنی و مدارس فاقد معلم تربیت بدنی ، تاثیر تربیت بدنی بر میزان انگیزه دانش آموزان و عوامل تاثیرگذار در کیفیت بخشی در تربیت بدنی می باشد .طبق تحقیقاتی که در این راستا انجام شده و با استفاده از آزمون های که بر روی ۲ گروه مختلف از دانش اموزان ۲ مدرسه متفاوت صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که این ۲ گروه تفاوت های فاحشی در زمینه های مختلف مثل وضعیت جسمانی و هم چنین حالات روانی مانندانگیزه داشتند. دانش آموزانی که معلم تربیت بدنی داشتند دارای یک انگیزش دورنی بودند که در محیط ورزش در مدرسه ایجادشده بود واین انگیزش به انگیزه درونی برای انجام فعالیت بدنی در اوقات فراغت منتقل شده است . این نتایج می تواند برای معلمانتربیت بدنی و مربیان ورزش از اهمیت زیادی بر خوردار باشد . طبق پژوهش های انجام شده عواملی که می تواند بر تربیت بدنی تاثیر بگذارد به ترتیب اولویت به شرح زیر است :۱.ارزشیابی ۲.شیوه تدریس ۳.تخصص معلمان تربیت بدنی ۴.برنامه آموزشی ۵.امکانات ۶.محتوای آموزشی ۷.نگرش۸.تجربه معلمان ۹.بودجه ۱۰. اهداف آموزشی

کلیدواژه ها

تربیت بدنی ، کیفیت بخشی ، انگیزش ، وضعیت جسمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.