بررسی ضررات آموزش مجازی ایران به نظام آموزش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسیبه میرزائی

کارشناسی آموزش و پرورش ابتدائی دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام

سارا نظام دوست

کارشناسی ارشد ریاضی دانشگاه فردوسی

طیبه دهقان

کارشناسی ریاضی محض دانشگاه دولتی زابل

حدیثه کبودانی مقدم

کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه هاشمی نژاد

چکیده

این پژوهش با هدف اشنایی با اموزش مجازی و مضررات و لطماتی که به اموزش ایران در ادوار گذشته وارد کرده شکل گرفته است . روش پژوهش مروری بوده و سعی شده از منابع معتبر و به روز استفاده شود. طی این پزوهش ابتدا به بیان تعاریف مختلفی از اموزش مجازی و بررسی ابعاد مختلف ان پرداخته و سپس نقاط قوت و ضعف ان را موزد تحلیل قرار داده ایم . در ادامه با لطمات کلی اموزش مجازی در ایران و مضرراتی که اموزش مجازی بر معلم ، دانش اموز و ساختار اموزی داشته است را بررسی کرده ایم . درنهایت چندین راهکار برای جلوگیری از اسیب های اموزش مجازی ارائه شد است . یافته های پژوهش نشان میدهد که اسیب های اموزش مجازی در ابعاد مختلفی از نظام اموزشی دیده میشود. که بیشترین این اسیب ها مربوط به عملکرد تحصیلی و مجریان این مفهوم یعنی معلمین و دانش اموزان مرتبط اند.

کلیدواژه ها

مجازی ، اموزش،ضررات، معلم ، دانش اموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.