برسی راهکار های علل ضعف دانش آموزان در املا فارسی در پایه اول ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0319
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 244
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه. ارومیه. ایران.
فارغ التحصیل کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه. ارومیه. ایران
چکیده
ضعف دانش آموزان در املا فارسی در پایه اول ابتدایی می تواند به دلیل عوامل مختلفی باشد. برخی از عواملی که ممکن است به ضعف در املا فارسی کمک کنند. برخی دانش آموزان ممکن است مشکلاتی در شناخت و یادگیری حروف الفبای فارسی داشته باشند که این موضوع می تواند باعث ضعف در املا شود. برخی از دانش آموزان ممکن است به دلیل عدم تمرکز و توجه کافی ،مشکلاتی در املا داشته باشند. این موضوع ممکن است به عدم تمرکز دانش آموز در کلاس یا شرایط شخصی او مرتبط باشد.یکی از دلایل اصلی ضعف در املا فارسی می تواند عدم تمرین و تکرار کافی باشد. برای تسلط بر املا، تمرین های مکرر و مداوملازم است که ممکن است برخی از دانش آموزان برای انجام آنها وقت کافی نداشته باشند. دانش آموزان دارای تفاوتهای مختلفی در یادگیری هستند. برخی از آنها ممکن است نیازهای آموزشی و یادگیری متفاوتی داشته باشند که ممکن است باعث شود ضعف در املا فارسی آنها افزایش یابد. محیط خانوادگی و پشتیبانی آموزشی ممکن است تاثیر زیادی بر یادگیری دانش آموزان داشته باشد. والدین و محیط خانوادگی می توانند نقش مهمی در توسعه مهارتهای املا فارسی دانش آموزان داشته باشند. در نتیجه ، برای بهبود ضعف دانش آموزان در املا فارسی می توان از راهکارهایی مانند آموزش منظم و مداوم، استفاده ازروشهای تدریس متنوع، تمرین و تکرار، توجه به خود اعتمادی و همکاری با والدین استفاده کرد. این راهکارها می توانند بهبودقابل توجهی در مهارتهای املا فارسی دانش آموزان در پایه اول ابتدایی داشته باشند. در مقاله حاضر با روش مروری به بررسی ضعف دانش آموزان در املا، علل ، راهکار ها و نکات مرتبط با موضوع می پردازیم .کلیدواژه ها
املا، پایه اول، علل ضعف ، راهکار ها، نقش معلممقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.