بررسی سبک رهبری مقتدرانه و جدی برای معلم در جهت مدیریت بهتر کلاس درس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: IRCEMET01_0174
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 48
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهین ایوبی

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان

افشین واله

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان

فرشید مهدی خانی

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان

معید گنجی

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان

چکیده

آموزش و یادگیری از مهم ترین راه ها برای رسیدن به موفقیت در زندگی فردی و کسب و کار طلقی می شود، برای پیشرفت در زندگی و کسب و کار به آموزش مهارت های ویژه نیاز خواهید داشت . آموزش به فعالیت هایی اطلاق می شود که در جهت یادگیری از سمت آموزگار یا معلم برنامه ریزی شده و نوعی کنش متقابل بین یاد گیرنده و یاد دهنده (معلم ، آموزگار) می باشد، هدف اصلی آموزش یادگیری است . آموزش مهارت های جدید، علاوه بر کمک به رشد و تعالی انسان و شکوفا ساختن استعداد های نهفته افراد و ایجاد تغغیرات تدریجی ماندگار به افزایش اعتماد به نفس انسان ها و رشد شخصیت آن ها کمک خواهد کرد، ضمن این که آموزش دیدن افراد موجب رشد عزت نفس شان شده و خلاقیت و قدرت ذهن شان را رشد می دهد. معلمان برای اینکه بتوانند به خوبی تدریس خود را در کلاس انجان دهند، نیاز دارند که سبک مدیریت کلاسداری خود را تعیین کنند. بدین صورت که اگر دانش آموزان آنها نیاز به سختگیری داشته باشند، این کار را انجام دهند، اگر دانش آموزان آنها شرایط خوبی برای برقراری نظم دارند، می تواند سبک راحت تر و سهل گیرانه ای را انتخاب کنند. اگر معلمی نتواند سبک کلاسداری و مدیریت خود را به خوبی تعیین کند، در تدریس خود نیز به مشکل خواهد خورد. این مطالعه در نظر دارد با بررسی منایع مختلف ، به تحلیل شیوه های مدیریت معلم در کلاس و فواید شیوه ی مدیریت مقتدرانه بپردازد.

کلیدواژه ها

معلم ، آموزش و یادگیری ، سبک مقتدرانه ، مدیریت کلاس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.