پاتولوژی پژوهش با تأکید بر پژوهش های میان رشته ای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری
- کد COI اختصاصی: NCRT02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1408
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
چکیده
سند چشم انداز ایران در افق 1404 برای تولید دانش تأکیدات ویژه ای دارد . کسب جایگاه اول علمی و فناوری در سطح منطقه با تأکید بر جنبش نرم افزاری ، برخوردار از دانش پیشرفته ، توانا در علم وفناوری از جمله ی این تأکیدات است که با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن به طور بایسته عملی نشده است . درون مایه ی مقاله ی ح اضر گویای آن است که موانعی در راه پژوهش و به ویژه پژوهش های میان رشته ای به چشم می خورد . در این مقاله ابتدا به تعریف پژوهش های میان رشته ای و ضرورت گسترش آن و سپس آسیب های این پدیده پرداخته شده است. روش مورد استفاده در این تحقیق توصیفی از نوع کتابخانه ای است . بدین ترتیب نتیجه گیری شده است که پژوهش های میان رشته ای ، با موانع و مشکلاتی روبه رو است که با رفع آن ها ، افق های جدیدی را در تولید علم بر دانشمندان این حوزه خواهد گشود و از آن جا که پژوهش های میان رشته ای با دیدی وسیع و همه جانبه به موضوعات می نگرد ، علاوه بر این که بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف می نماید ، به طور غیر مستقیم به مبارزه ای درونی علیه تهاجم فرهنگی دشمن نیز خواهد پرداخت و این همان امیدی است که از علوم انسانی در عرصه ی نگهبانی از فرهنگ و هویت ایرانی – اسلامی جامعه انتظار می رود .کلیدواژه ها
میان رشته ای ، پاتولوژی ، پژوهش ، علوم ، تهاجم فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.