پیچش پنج جانبه بومی همکاری های دانشگاه، صنعت، دولت، مجلس شورای اسلامی و جامعه (مردم و محیط)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری
- کد COI اختصاصی: NCRT02_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1465
نویسندگان
کارشناسی ارشد، رشته مدیریت دولتی، دانشکده تحصیلات تکمیلی، دانشگاه آ
چکیده
اهمیت در ارتباط میان علم و تکنولوژی، ادغام علم و صنعت، ظهور صنایع بر مبنای علم، استفاده از علم به عنوان روش هایی برای بوجود آوردن مزیت های رقابتی در بخشی از شرکت ها و نیز جهانی سازی اقتصاد و بین المللی سازی تکنولوژی، برخی از دلایلی هستند که ارتباطات مشترک میان شرکت ها و سازمان های آموزشی را توجیه می کنند. قرن 21 رقابت بین المللی اقتصادی بر پایه دانش است. بیشتر از همه، کامیابی ملت ها وابسته به توانایی نهادهای خصوصی و دولتی، خط مشی ها، مدیران و کارکنان به منظور تجهیز و بهره برداری از قابلیت ها و دارایی های مفرطاً دانشی است. اگرچه منابع نقش مهمی در رقابت اقتصادی ایفاء می کنند، حتی توانایی اقتصادهای پرمنبع، برای ارتقاء و تقویت استانداردهای معیشت شهروندانشان وابسته به توانایی آن ها در بهره برداری از منابع خلق شده توسط سرمایه انسانی و دانش است. در این مقاله سعی شده تا الگوی جدید ارتباطی پنج حلقه ای (پیچش پنج جانبه) همکاری های دانشگاه و صنعت ترسیم گردد، که شامل: حلقه های دولت، دانشگاه، صنعت، مجلس شورای اسلامی و جامعه (مردم و محیط) می باشد. در ابتدای مقاله به تعاریف و وظایف هر یک از بازیگران این ارتباط پرداخته شده است، آنگاه کمیسیون ارتباطات و همکاری های دانشگاه و صنعت و شورای ارتباطات و همکاری های دانشگاه و صنعت را به منظور تقویت این ارتباطات و همکاری ها معرفی کرده، و نهایتاً بحث و نتیجه گیری شده است.کلیدواژه ها
پیچش پنج جانبه، دانشگاه، صنعت، دولتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.