بررسی راه های تقویت ارتباط های اجتماعی دانش آموزان در مدرسه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECO01_1215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 47
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی محمدی

دانش آموخته ی کارشناسی پژوهشگری علوم اجتماعی

بهروز بایزیدی

دانش آموخته ی کارشناسی تربیت بدنی

چکیده

برای زندگی موفق در جامعه نیاز به روابط درست با افراد جامعه است. هر فردی برای حضور در جامعه در هر مقطع سنی و هر شرایطی از جمله دوران تحصیل، در شغل و یا روابط با دوستان نیاز به مهارت های اجتماعی و رعایت آداب اجتماعی درست خواهد داشت. بنابراین کودکان و دانش آموزان باید علاوه بر مهارت های فردی بتوانند مهارت اجتماعی خود را تقویت کنند. به عنوان والدین فرزند خود بهتر است به فکر این مساله باشید که بتوانید مهارت های اجتماعی درست را به فرزند خود یاد دهید. حضور در جامعه و ارتباط برقرار کردن با افراد نیاز ضروری امروز است. کودکان برای آن که خودشان را با اجتماعی که در آن زندگی می کنند، سازگارتر کنند باید انواع مهارت های اجتماعی را فرا بگیرند.امروز، در نقاط مختلف دنیا، افراد زیادی از اختلالات اجتماعی رنج می برند و بیماری هایی چون افسردگی، اضطراب، پرخاشگری همچون بیماری سرماخوردگی روز به روز شایع تر گشته، سلامت اجتماعی افراد را به خطر افکنده است. اختلالات اجتماعی فرصت زندگی مفید و سالم را از افراد گرفته و عملکردهای رفتاری آنان را دگرگون ساخته و زندگی را چون کلافی سردرگم ساخته است و افراد معنی زندگی را به درستی درک نمی کنند. ازآنجا که هر معلولی از علتی نشات می گیرد پس عدم سلامت اجتماعی نیز دارای علت یا عللی می باشد و از طرفی پیشگیری از بیماری مقدم بر درمان است. نتایج این تحقیق گویای این مطلب است که:۱- بین سن دانش آموز و پرخاشگری رابطه معنی داری وجود دارد.۲- بین شغل والدین و پرخاشگری رابطه معنی داری وجود ندارد.۳- بین تحصیلات والدین و پرخاشگری فرزندان همبستگی معنی داری وجود ندارد.۴- همچنین بین سن والدین و پرخاشگری فرزندان، بین جمعیت خانواده و افسردگی فرزندان و بین فقدان والدین و پرخاشگری رابطه معنی داری وجود ندارد.۵- بین موقعیت تحصیلی دانش آموز و پرخاشگری رابطه معنی داری وجود دار

کلیدواژه ها

ارتباط،تقویت،اجتماعی،دانش آموزان،مدرسه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.