ارزش گذاری دانه انار به عنوان یک محصول جانبی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FOODCONG07_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 169
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر حقانی

دانشجوی دکتری تخصصی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران

سیدابراهیم حسینی

رئیس مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران

چکیده

انار Punica granatum L. میوه ای غنی از ترکیبات زیست فعال است که دارای ضایعات زیستی چون دانه با قابلیت تبدیل شدن به محصولات با ارزش افزوده بالا برای مصارف مختلف بالاخص در صنعت غذا می باشد. دانه های انار حاوی ترکیباتی هستند که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی بالایی می باشند که می توان آن ها را به عنوان افزودنی های طبیعی به فرمولاسیون مواد غذایی و حتی پوشش و بسته بندی های زیست فعال افزود. ضایعات زیستی انار ۹ تن در هر تن آبمیوه است که ۲۲ درصد این ضایعات را دانه انار تشکیل می دهد که منبع روغن با کیفیت بالا و ترکیبات فنولی در نظر گرفته می شوند. دانه انار را می توان در اشکال مختلف برای مصارفی چون بهبود خواص فرآورده های نانوایی، کیک ها، بهبود خواص خشکبار در قالب افزودن به بسته بندی، نوشیدنی ها، فرآورده های گوشتی و محصولات لبنی به کار برد. بررسی حاضر مروری بر ارزش گذاری دانه انار به عنوان یک محصول جانبی سودمندی می باشد.

کلیدواژه ها

ارزش گذاری انار، دانه، صنعت غذا، اثرات انتی اکسیدانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.