تأثیر رطوبت نسبی، دما و آلودگیهای محیطی بر خورندگی منطقه خلیجفارس
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم و فناوری زیر دریا
- کد COI اختصاصی: CUST04_125
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2381
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد - دانشگاه صنعتی مالک اشتر
کارشناس ارشد دانشکده مهندسی مواد - دانشگاه صنعتی مالک اشتر
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد - دانشگاه صنعتی مالک اشتر
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد - دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
بررسی و مطالعه میزان خوردندگی اتمسفری هر منطقه، مستلزم شناخت شرایط آب و هوایی آن منطقه از قبیل دما، رطوبت نسبی، و آلودگی های محیطی و میزان تاثیر هر کدان از این عوامل بر نرخ خوردگی است. در این تحقیق تاثیر عوامل محیطی نظیر دما و رطوبت نسبی و نیز پیامدهای آنها در خوردندگی اتسمفری منطقه خلیج فارس ایران مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور با مطالعه و ارزیابی اطلاعات هواشناسی استانهای حاشیه خلیج فارس، زمان خیس بودن این استانها مشخص گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که کلاس زمان خیس بودن طبق استاندارد جهانی از کلاس 2 تا 4 متغیر است. بطوریکه هرچه بیشتر به ابهای آزاد نزدیک می شویم (از غرب به طرف شرق) رطوبت نسبی و کلاس زمان خیس بودن افزایش می یابد. همچنین تاثیر موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی هر منطقه بر میزان رطوبت نسبی، مورد ارزیابی قرار گرفت.کلیدواژه ها
خوردگی اتمسفری- رطوبط نسبی- زمان خیس بودناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.