بررسی تاثیرگذاری فضای شاد کلاس بر یادگیری درس های محاسباتی (ریاضی) در دانش آموزان ابتدایی آموزش و پرورش زهک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE19_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 93
نویسندگان
معاون اجرایی دبستان کوثر آموزش وپرورش شهرستان زهک
آموزگار دبستان کوثر آموزش وپرورش شهرستان زهک
چکیده
هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تاثیرگذاری فضای شاد کلاس بر یادگیری درس های محاسباتی (ریاضی) در دانش آموزان ابتدایی آموزش و پرورش زهک که به صورت توصیفی- همبستگی با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته ۳ سوالی گزینه ای با ضریب آلفای کرونباخ ۰/۸۲۴ و جامعه ی آماری کل دانش آموزان دبستان آموزش و پرورش زهک و نمونه آماری ۲۳۵ نفری که به صورت تصادفی انتخاب شدند. در اسفند ۱۴۰۲ انام شد. آموزش در یک محیط کسالت بار، درس خواندن را به وظیفه ای اجباری تبدیل می ک ند. که از بار علمی چندانی نخواهد بود و یادگیری برای بهزیستی اتفاق نمی افتد در سایه ی احساس شادی و رضایت از زندگی، ذهن انسان فعال شده و استعدادهای او شکوفا می شود. احساس رضایت و شادی سبب پیدایش حالت روانی مختلفی می شود که دوستی، عشق محبت، امیدواری، خوش بینی، مسرت، همراهی، همدلی و پذیرش از نمونه های آن است مدرسه نیز خود از یک روح سرشار برخوردار است. شادی و نشاط در هر زمینه ای حاکم باشد اثر گذاری آن مثبت است چرا که مخالف رخوت و سستی و تنبلی و سکون است و باعث ایجاد تحول در همه ابعاد می شود طبق آنچه در پژوهش حاضر مطالعه نمودیم ایجاد نشاط و شادابی در کلاس درس یا مدرسه موضوع سختی نیست و با انجام کارهای ساده می توان زمینه نشاط و ایجاد روحیه شاد را فراهم از مزایای آن بهره جست همان طور که در پژوهش حاضر با استفاده از رنگ آمیزی در دیوار با استفاده از رنگ شاد، نصب پرده های شاد در کلاس استفاده از گسل و گیاه توانست محیطی شاد در کلاس ریاضی دبستان های زهک ایجاد نماییم که تاثیر آن با سنجش انجام شده در یادگیری درس محاسباتی دارای تاثیر مثبت بوده است، پیشنهاد می شود در پژوهش های آتی پیرامون اهمیت نشاط کلاسی در اثربخشی تدریس معلمان مقالاتی تنظیم شود.کلیدواژه ها
شاداب سازی، یادگیری درس محاسباتی، دانش آموزان دبستان زهک (آموزش و پرورش زهک)مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.