انرژی تجدیدپذیر دریایی، راهبرد جدید برای تامین انرژی پایدار
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریا پایه
- کد COI اختصاصی: CBME01_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 333
نویسندگان
استاد راهنما فرمانده ناوگروه رزمی اطلاعاتی ۸۶ (ناوگروه ۳۶۰)، بندرعباس
ناوبانسوم وظیفه منطقه یکم امامت، بندرعباس
پژوهشگر حوزه نوپدید، بندرعباس
چکیده
با افزایش جمعیت زمین، نیاز به انرژی نیز بیشتر می شود. اکنون سوخت های فسیلی، مثل نفت، گاز و زغال سنگ منابع اصلی تولید انرژی جهانی هستند. این سوخت ها منابعی محدود و آلوده کننده هستند. انرژی های تجدیدپذیر، مثل انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی آبی و انرژی زمین گرمایی منابعی پایدار و سالم هستند. این انرژی ها می توانند جانشین مناسبی برای سوخت های فسیلی باشند و نیاز به انرژی را به صورت پایدار و بدون آسیب به محیط زیست برآورده کنند. انرژی های تجدیدپذیر دریایی، منابع انرژی هستند که از حرکت طبیعی آب مانند امواج، جزرومد و جریان های دریایی و اقیانوسی، استخراج می شوند. این انرژی ها، منابعی سالم و تجدیدپذیر هستند که می توانند در تامین انرژی مورد نیاز جوامع انسانی، نقش موثری داشته باشند. با توجه به مزایای بسیار انرژی های تجدیدپذیر دریایی، این انرژی ها، پتانسیل بالایی برای تامین انرژی مورد نیاز جوامع انسانی در آینده دارند. همچنین، شیرین سازی آب دریا فرایندی است که در آن آب شور به آب شیرین تبدیل می شود. این فرایند انرژی زیادی مصرف می کند و یکی از عوامل اصلی در افزایش هزینه شیرین سازی آب دریا است. با پیشرفت فناوری های انرژی های تجدیدپذیر دریایی، هزینه های اولیه سرمایه گذاری در این فناوری ها کاهش می یابد و این انرژی ها، اقتصادی تر می شوند. همچنین، با گسترش فناوری های جدید، امکان استفاده از این انرژی ها در محیط های متنوع تر، فراهم می شود؛ بنابراین، انتظار می رود که سهم انرژی های تجدیدپذیر دریایی در تامین انرژی مورد نیاز جهان، در سال های آینده، افزایش یابد. در حال حاضر، در بسیاری از کشورهای جهان، پروژه های شیرین سازی آب دریا با استفاده از انرژی تجدیدپذیر در دست اجرا هستند. این پروژه ها نشان می دهند که استفاده از انرژی تجدیدپذیر برای شیرین سازی آب دریا عملی و اقتصادی است.کلیدواژه ها
انرژی تجدیدپذیر، تامین انرژی، انرژی نو، آب شیرین، تولید برقمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.