مدیریت منابع انسانی در عصر دیجیتال

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی سراسری فناوری های نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: SENACONF12_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 587
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا مقدسی

استادیار،گروه مدیریت، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مشهد - ایران

سیدسعید سیدالحسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش کارآفرینی، موسسه آموزش عالی تابران مشهد- ایران

چکیده

امروزه ابزارهای هوشمند محیط های مجازی و خلاقیت های فناورانه بخشی از زندگی همه انسان ها شده است اگرچه اینپیشرفت ها می تواند متضمن تهدید های بسیاری برای جامعه انسانی باشد اما مدیران و رهبران خلاق میتوانند از آنها در فرصتهای فراروی سازمان خود بهره برداری کنند. مدیریت منابع انسانی دیجیتال تحولی دیجیتالی در شیوه ها و فرآیندهای منابعانسانی از طریق استفاده از رسانه های الکترونیکی، موبایل، تجزیه و تحلیل و فناوری اطلاعات است تا بتواند مدیریت منابع انسانیکارآمدتر شود. از سوی دیگر فراگیر شدن فناوری اطلاعات همراه با گستردگی انواع شبکه های اجتماعی بستری برای جمع آوریحجم انبوهی از داده های مربوط به افراد را فراهم آورده است. باتوجه به این حقایق میتوان گفت تفکر خلاق و همسویی باامکانات نیازها و الزامات اصل امروز موضوعی است به ویژه در رابطه با سرمایه های انسانی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد توجهبه تاثیر فلسفه وجودی سازمان بر انعطاف پذیری و خلاقیت سرمایه های انسانی و برخورداری از سواد بهره برداری بهینه ازسامانه های اطلاعاتی از عمده ترین محورهای این بحث است. در این مقاله با تکیه بر پژوهش های انجام شده در سازمان هایمعتبری همچون مکنزی، چگونگی بهره گیری از سامانه های اطلاعاتی به ویژه داده در مدیریت منابع انسانی در حال حاضر ودهه های پیش رو مورد بررسی قرار می گیرد با توجه به این واقعیت می توان انتظار داشت در حوزه مدیریت منابع انسانی جایگزینکردن ساختارهای سنتی با نتایج تحلیلی حاصل از کلان داده های سامانه های اطلاعاتی تناسب بیشتری با تعامل و مدیریتمنابع انسانی آینده خواهد داشت.

کلیدواژه ها

مدیریت منابع انسانی، عصر دیجیتال، سامانه های اطلاعاتی، داده های اطلاعاتی،کلان داده، داده کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.