بررسی تاثیر نحوه تولید گیاهان دارویی بر فروش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی افق های نوین در علوم انسانی، اقتصاد، کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: DHCONF07_423
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داود مژدکانلو

معاونت پژوهشی- مدیرگروه کسب و کار و استاد گروه مدیریت دانشگاه جامع علمی کاربردی- مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

فرزاد حسینی شارک

فارغ التحصیل رشته حسابداری دانشگاه جامع علمی کاربردی- مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

چکیده

گیاهان دارویی به عنوان یک منبع طبیعی و ارزشمند» که نقش مهمی در سلامت» درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماریها دارند. این گیاهان به دلیل خواص فراوان و متنوع شان، در صنایع داروسازی، غذایی، آرایشی-بهداشتی و عطرسازی کاربرد فراوان دارند. با توجه به رشد جمعیت و تقاضای روز افزون برای محصولات گیاهان دارویی. تجارت این گروه از گیاهان به یک بازار جهانی پررونق تبدیل شده است. براساس آمار سازمان جهانی بهداشت. حجم تجارت جهانی گیاهان دارویی و فرآورده های آنها در سال ۲۰۱۹ به بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار رسیده است اما تجارت گیاهان دارویی نیاز به رعایت استانداردهای کیفی و بهداشتی خاصی دارد که یکی از مهمترین آنها تولید گیاهان دارویی به شیوه مناسب است.

کلیدواژه ها

گیاهان دارویی، تولید گیاهان دارویی، فروش گیاهان دارویی، بسته بندی، تجارت، صادرات، بازاریابی، توسعه کشت گیاهان دارویی، آبیاری، بذرپاشی، رشته گیاهان دارویی، نحوه فرآوری گیاهان دارویی، طب سنتی، خشک کردن، شستشوی گیاهان دارویی، طبیعی، هیدروبونیک، زمین زراعی، پرورش، گلخانه های گیاهان دارویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.