بررسی رابطه بین استراتژی های قیمت گذاری محصولات و قابلیت های بازاریابی (مورد مطالعه: شرکت های تولیدی مستقر در منطقه آزاد ارس)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی افق های نوین در علوم انسانی، اقتصاد، کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: DHCONF07_141
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 61
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر افقهی فریمانی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارس، هادیشهر، آذربایجان شرقی

جبرئیل مرزی علمداری

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارس، هادیشهر، آذربایجان شرقی

عظیم دیق

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارس، هادیشهر، آذربایجان شرقی

چکیده

هدف تحقیق حاضر بررسی رابطه بین استراتژی های قیمت گذاری محصولات و قابلیت های بازاریابی شرکت های تولیدی مستقر در منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ روش از نوع توصیفی، از لحاظ روش جمع آوری داده از نوع میدانی، از لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل مدیران و کادر فروش شرکت های تولیدی مستقر در منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس می باشد که جمعا ۴۱۱ نفر بدست آمد. که با توجه به محدود بودن جامعه آماری با استفاده از جدول مورگان تعداد نمونه آماری ۲۰۰ نفر بدست آمد. روش نمونه گیری در این تحقیق، روش نمونه گیری تصادفی ساده می باشد. به منظور سنجش چابکی سازمانی از پرسشنامه استاندارد شریف و زانگ (۲۰۰۵) و برای سنجش استراتژی های قیمت گذاری محصول از پرسشنامه استاندار شافعی و همکاران (۱۳۹۲) و برای سنجش قابلیت های بازاریابی از پرسشنامه استاندار رضایی دولت آبادی (۱۳۸۵) استفاده گردید که داری روایی و پایایی قابل قبول می باشند. ننایج آزمون فرضیات تحقیق نشان می دهد استراتژیهای قیمت گذاری با بهبود ابعاد قابلیت های بازاریابی شامل ارتباط با مشتری، محصول متمای خدمات به مشتری, آثربخشی فعالیت های پیشبرد، تحقیقات بازاریابی، شبکه توزیع در شرکت هایتولیدی مستقر در منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس رابطه معنی داری دارد.

کلیدواژه ها

استراتژی های قیمت گذاری، قابلیت های بازاریابی، ا رتباط با مشتری، منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.