بررسی استراتژی مدیریتارتباط با مشتری (CRM) ادغام یافته با هوش مصنوعی در شرکتهای خصوصی (مورد مطالعه: شرکت های خصوصی شهر مشهد)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی افق های نوین در علوم انسانی، اقتصاد، کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: DHCONF07_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 30
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد محمدزاده

کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار گرایش عملیات و زنجیره تامین، دانشگاه پیام نور تهران غرب

چکیده

هوش مصنوعی به عنوان دستاوردی نوظهور، نقش مهمی در رشد و موفقیت جوامع و سازمانها داشته است.کاربرد این شاخه از علم در کسب و کار عصر حاضر و تقاضا برای به کارگیری آن، همواره رو به افزایش بوده وتاثیر قابل ملاحظه ای در هوشمندسازی فرآیندهای یک سازمان داشته است. کیفیت زندگی و سلامت افراد نیزبا کمک این پدیده، تغییرات بسیاری داشته و دنیای بدون هوش مصنوعی تقریبا دیگر غیرقابل تصور میباشد. امابه کارگیری این فناوری نیازمند آشنایی کامل و شناخت فضای مناسب برای پروش آن میباشد.مدیریت ارتباطبا مشتریان در سازمان ها، نوعی استراتژی تجاری به شمار می رود. مدیریت ارتباط با مشتری و هوشمصنوعی یک ترکیب بسیار قدرتمند است. همانطور که اینترنت تبدیل به ستون فقرات بازاریابی مدرن گردیدهاست، مدیریت ارتباط با مشتری نیز در حال تسخیر جریان رو به رشد و سیگنال ها و داده ها و چشم اندازهایمشتریان و شرکت ها است. هوش مصنوعی از سرعت ذاتی و مزایای پردازش سیستم های کامپیوتری برای انجاموظایفی که معمولا با هوش انسانی مرتبط است استفاده می کند.هدف پژوهش بررسی استراتژی عوامل موثر برپذیرش سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) ادغام یافته با هوش مصنوعی است.این تحقیق از بعد روش در حوزه پژوهش های توصیفی- پیمایشی و از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهش شاملمشتریان شرکت های خصوصی شهر مشهد بوده که تعداد آنها نامحدود میباشد.نمونه طبق فرمول کوکران۳۸۴ نفر برآورد گردید.ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد بوده است.در پژوهش حاضر از نرم افزار Plsبرای تجزیه و تحلیل اطلاعات حاضر و از روشهای آماری مرسوم با بهره گیری از تکنیک تحلیل عاملی تائیدیاستفاده گردید.نتایج نشان می دهد که سودمندی درک شده به میزان (۰/۶۱۲) تاثیر مثبتی بر نگرش دارد.همچنین سهولت استفاده شده به میزان (۰/۵۰۷) و اعتماد مشتریان به میزان (۰/۴۷۷) نیز تاثیر مثبتی بر نگرش داشته اند.میزان تآثیر نگرش بر قصد رفتاری (۰/۳۸۵)و میزان تاثیر قصد رفتاری بر سیستم یکپارچه هوش مصنوعی (۰/۴۸۹) برآورد گردید.به طور کلی هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری پیشرفته می تواند نقش مهمی در ایجاد مزیت رقابتی برای این سازمان داشته باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت ارتباط با مشتری، هوش مصنوعی، شرکت های خصوصی شهر مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.