مروری بر روش های ارتقای حفظ حریم خصوصی در UAV ها

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس ملی مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME21_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 54
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فردین اسمعیلی سنگری

گروه کامپیوتر، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران

سینا منافی

ریاست انستیتوت تحقیقات سایبرنتیک المهدی

اکبر فرهنگ چاخرلو

دانشجوی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه جامع علمی کاربردی،مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز،ایران

یعقوب عبداللهی قراجه

دانشجوی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه جامع علمی کاربردی،مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز،ایران

چکیده

در این عصر معاصر، هواپیماهای بدون سرنشین به ابزارهای همه جا تبدیل شده اند که در طیف وسیعی از بخش ها، حوزه های شخصی، تجاری و دولتی را در بر می گیرد. درک تهدیدات سایبری متنوع که اپراتورهای هواپیماهای بدون سرنشین ممکن است با آنها مواجه شوند بسیار مهم است و بر اهمیت اجرای اقدامات امنیتی قوی برای مقابله با این خطرات بالقوه به طور موثر تاکید دارد حفظ محرمانه بودن و یکپارچگی عملیات هواپیماهای بدون سرنشین از اهمیت بالایی برخوردار است و نیاز به رویکرد جامع برای حفاظت از اطلاعات دارد. رعایت چارچوب های قانونی و دستورالعمل های تعیین شده حاکم بر استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای ایمن سازی داده های جمع آوری شده توسط هواپیماهای بدون سرنشین و اطمینان از انطباق علاوه بر این، برای متخصصان امنیتی بسیار مهم است که نگرانی های مربوط به جمع آوری غیرقانونی داده های افراد را برطرف کنند و بر نیاز به اقدامات پیشگیرانه برای کاهش نقض حریم خصوصی و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس تاکید کنند. قبل از ادغام هواپیماهای بدون سرنشین در گردش کار عملیاتی و استقرار وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین در محیط های خاص، سازمان ها باید ایجاد پروتکل های امنیتی سختگیرانه و اقدامات حفاظت از داده ها را اولویت بندی کنند. این مقاله بر اهمیت پایبندی به اصول امنیت و حریم خصوصی در عملیات پهپاد تاکید می کند و بر نقش حیاتی متخصصان امنیتی در حفاظت از فعالیت های هواپیماهای بدون سرنشین و دارایی های اطلاعاتی تاکید می کند.

کلیدواژه ها

هواپیماهای بدون سرنشین، امنیت، حریم خصوصی، حفاظت اطلاعات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.