بررسی رابطه ذهنیت فلسفی با عملکرد شغلی و رضایت شغلی مدیران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ENGTCONF07_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 188
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا مروی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

زهره مروی

دانشجوی دکترا مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

چکیده

پژوهش حاضربا هدف بررسی رابطه ذهنیت فلسفی با عملکرد شغلی و رضایت شغلی مدیران مقطع متوسطه اول آموزش و پرورش ناحیه ۷ مشهد انجام شد. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری داده ها توصیفی - همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران زن مقطع متوسطه اول شهر مشهد در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ است که با توجه به این موضوع که پژوهش حاضر از نوع همبستگی می باشد، ابتدا باید تعداد مدیران مقطع متوسطه اول شهر مشهد در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ مشخص شود . تعداد کل مدیران مقطع متوسطه اول شهر مشهد ۶۹ نفر می باشد.نظر به محدودیت جامعه آماری مدیران مورد پژوهش ، حجم نمونه مساوی با حجم جامعه آماری می باشد. بنابراین با استفاده از روش سر شماری ، کلیه مدیران مورد مطالعه قرار گرفته است .در این پژوهش از سه پرسشنامه استاندارد شدهی ذهنیت فلسفی جهانگیری، پرسشنامه عملکرد شغلی موتوویدلوون اسکاتر و پرسشنامه رضایت شغلی مینه سوتا استفاده گردیده است . برای جمع آوری داده ها،تعداد ۷۰ عدد از این پرسشنامه ها بین مدیران مدارس متوسطه اول آموزش و پرورش ناحیه ۷توزیع شدو برای بررسی و تحلیل استفاده شدند . نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بین ذهنیت فلسفی با عملکرد شغلی و رضایت شغلی رابطه معناداری وجود ندارد ولی بین عملکرد شغلی و رضایت شغلی رابطه معنادار دیده می شود. با توجه به رد فرضیه اصلی پژوهش که رابطه بین ذهنیت فلسفی با عملکرد شغلی و رضایت شغلی رد می شود ، می توان پیشنهاد داد که : ۱- رضایت شغلی و عملکرد مدیران تقریبا مساله ای جدا از ذهنیت فلسفی می باشد و همسویی رضایت شغلی با عملکرد شغلی را در مدارس بیشتر مورد توجه قرار دهند.۲- میزان ذهنیت فلسفی مدیران را فرای توجه به رضایت شغلی آنها یا عملکرد آنها بالا ببریم تا پس از کشف ارتباطات با دیگر متغیرها در پژوهش های آتی ، به ارتباط سایر متغیرها با رضایت و عملکرد شغلی پرداخت .

کلیدواژه ها

ذهنیت فلسفی ، عملکرد شغلی ، رضایت شغلی ، مدیران مدارس ، متوسطه اول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.