مقایسه تاثیر آموزش حضوری و آموزش مجازی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان مدارس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_237
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 183
نویسندگان
کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی (دبیر و هنرآموز)
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی (مشاور)
چکیده
آموزش مجازی یک نیاز در جهت گسترش افزایش بازدهی در یادگیری است . با ظهور فناوری های جدید مانند اینترنت و شبکه های اجتماعی و با گسترش مرزهای دانش و فناوری و افزایش تقاضای آموزشی شیوه سنتی تدریس و تحصیل ، دیگر پاسخگوی نیازهای روزافزون بشر نمی باشد. فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به علت ایجاد سهولت در ارتباط و امکانات زیاد دیگری که دارند، به یک پدیده جذاب و فراگیر تبدیل شده اند که به سرعت جای خود را در عرصه تعاملات اجتماعی باز کرده اند و همه افراد اجتماع در تمامی رده های سنی را درگیر خود کرده اند. از آنجایی که کودکان بسیار تاثیر پذیرتر و حساس تر از قشر سنی بزرگسال هستند، بیشترین تاثیر شبکه های اجتماعی بر این گروه سنی مشاهده می شود، به گونه ای که می تواند نقشی حساس در آینده زندگی آنها داشته باشد و میزان رشد و یادگیری آنها را تحت تاثیر قرار دهد. در مقاله حاضر که با روش توصیفی و تحلیلی و بر مبنای مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته است ، قصد داریم به مقایسه ی تاثیر آموزش حضوری و مجازی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان مدارس بپردازیم . نتایج نشان داد که برقراری و تقویت عواملی چون توانایی و مهارت حرفه ای مدرس، تعامل موثر و پیوسته بین معلم و والدین ، نظارت والدین بر فعالیت دانش آموز در فضای مجازی ، مدیریت صحیح کلاس مجازی و از بین بردن مشکلات زیرساختی فناوری و مخابراتی از جمله راهکارهای تقویت تاثیر آموزش مجازی بر عملکرد آموزشی و تحصیلی دانش آموزان مدارس می باشد.کلیدواژه ها
آموزش حضوری ، آموزش مجازی ، عملکرد تحصیلی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.