بررسی رابطه ی میان علم حسابداری و تکنولوژی و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 171
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری هنرآموز حسابداری
چکیده
در جهان امروز که تغییرات به سرعت صورت می گیرد، اگر شرکت ، سازمان و آموزشگاه ها به صورت دائم در حال پیشرفت نباشند یا نتوانند از تکنولوژی های پیشرفته استفاده کنند و در برابر تغییرات عوامل محیطی واکنش مناسب نشان دهند پس از اندک زمانی دفتر زندگی شان بسته خواهد شد. تکنولوژی به معنای استفاده از فناوری برای بالا بردن اثر بخشی فعالیت های درون سازمان است که برای انجام هر وظیفه مدیریتی باید فناوری به عنوان منبع ورودی جهت داشتن دیدگاهی استراتژیک در نظر گرفته شود. عمده ترین کاربردهای تکنولوژی و فناوری می تواند در حوزه های امور مالی و حسابداری باشد. حسابداری به منظور جواب گویی به نیازهای انسان بوجود آمده و برای جواب گویی به نیازهای اطلاعاتی توسعه یافته است . چرا که اشخاص، شرکت ها و دولت ها برای تصمیم گیری در مورد توزیع مناسب منابع مالی نیاز به اطلاعات قابل اتکا دارند که این اطلاعات را به کمک حسابداری می توان بدست آورد. در مقاله ی فوق که به روش توصیفی و کتابخانه ای انجام شده است به بررسی رابطه میان علم حسابداری و تکنولوژی و فناوری اطلاعات و ارتباطات پرداخته شده است . نتایج نشان داد که حسابداری همسو با تکنولوژی به عنوان یک سیستم اطلاعاتی می تواند بخش اعظمی از اطلاعات مورد نیاز را تهیه و به آن توجه جدی کند تا منابع اقتصادی جامعه به کارآمدترین شکل اختصاص یابد.کلیدواژه ها
علم حسابداری ، تکنولوژی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، امور مالی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.