چگونگی ارتباط معلمان با دانش آموزان دارای افت و شکست تحصیلی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_199
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 175
نویسندگان
کارشناسی تربیت بدنی ، دانشگاه آزاد ، دبیر تربیت بدنی ، لرستان شهرستان ازنا
چکیده
پیشرفت هر جامعه در گرو توان نظام آموزشی آن جامعه است و کارایی هر نظام آموزشی را با سنجش میزان دستیابی دانش آموختگان آن نظام به هدف های آموزشی می توان برآورد کرد. به ، همین دلیل از دیرباز به ویژه پس از رسمی و اجباری شدن آموزش و پرورش »پیشرفت تحصیلی « یکی از مهمترین شاخص های موفقیت و اثربخشی هر فعالیت علمی و سازمان آموزشی بوده است . امروزه با ساخت و برگزاری انواع آزمون ها از جمله آزمون های نهایی ، کنکور، تیمز و پرلز، اهمیت این موضوع دو چندان شده است . شاید به همین دلیل »پیشرفت تحصیلی « هم یکی از نگرانی ها و دغدغه های مهم خانواده ها و دست اندرکاران آموزش و پرورش است و هم یکی از شاخص های مهم در ارزشیابی از فرایند یاددهی یادگیری محسوب می شود. در طول سه دهه اخیر با وجود برداشت های مختلف از شاخص های اثربخشی ، در مورد متغیر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، به عنوان یکی از مهم ترین شاخص های اثربخشی مدارس اتفاق نظر به وجود آمده است . معلم معمار اصلی نظام آموزش است و موفقیت هر نظام آموزشی به دانش و مهارت های حرفه ای او بستگی دارد. بر کسی پوشیده نیست ، که همه معلمان در انجام وظایف و عملکرد خود یکسان نیستند. مسلما معلمانی در مسئولیت خطیر خود موفق هستند که در درجه اول نگرش های مثبتی به شغل و حرفه خود داشته باشند. روشن است که نظام آموزش و پرورش با توجه به افت تحصیلی گروه کثیری از دانش آموزان سراسر کشوردر تمامی دوره های آموزشی و با توجه به نقش تاثیرگذار معلمان در کاهش شکست تحصیلی نیاز فراوانی به مطالعات علمی در این زمینه وجود دارد تا از این طریق ضمن شناسایی عوامل موثر بر افت تحصیلی ،راه های رفع این مشکل شناسایی و جهت بهبود وضعیت موجود اقدامات لازم را به عمل آورد.کلیدواژه ها
مدرسه ، نظام آموزشی ، معلمان، دانش آموزان، افت تحصیلی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.