اثر فناوری های نوین آموزشی کلاس درس بر رفتار دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای پژوهشی تحول آفرین در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: ANAMIS01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 125
نویسندگان
عضو پژوهشکده تعلیم و تربیت ادار ه آموز ش و پرور ش خوزستان، اهواز ، ایرا ن
عضو پژوهشکده تعلیم و تربیت ادار ه آموز ش و پرور ش خوزستان، اهواز ، ایرا ن
عضو پژوهشکده تعلیم و تربیت ادار ه آموز ش و پرور ش خوزستان، اهواز ، ایرا ن
عضو پژوهشکده تعلیم و تربیت ادار ه آموز ش و پرور ش خوزستان، اهواز ، ایرا ن
چکیده
گرایش به کلاسهای آموزشی پیشرفته در پنج سال گذشته به سرعت رشد کرده است ، زیرا دانش آموزان به طور فزایندهای بافناوری آشنا می شوند. کلاس های درس در سراسر کشور ”هوشمند” شده اند و ناشران کتاب اکنون انواع ابزارهای آموزشی کامپیوتری را ارائه می دهند. در واقع ، برخی استدلال کرده اند که در حال حاضر فناوری در کلاس های درسی دانشگاه موردانتظار است . هدف از این مطالعه بررسی این موضوع است که آیا استفاده از فناوری در کلاس های دانشگاهی بر رفتاردانشجویان و درک آنها از کیفیت آموزشی تاثیر می گذارد یا خیر. این مقاله نتایج یک نظرسنجی انجام شده برای دانشجویانی ۱که در دوره های تجاری در دانشگاه های متوسط در غرب میانه ثبت نام کرده اند، خلاصه می کند. نتایج نشان می دهد که افزودن فناوری به دروسی که از فناوری قبلا استفاده می شود، می تواند تاثیر مثبتی بر درک معلم و رفتار دانش آموز داشته باشد.با این حال، به نظر می رسد حذف فناوری از دروسی که قبلا از آن استفاده نمی شد، تاثیر منفی بر تمام جنبه های رفتار دانش آموزان دارد. به طور کلی ، به نظر نمی رسد فناوری تاثیر قابل توجهی بر برخی از جنبه های رفتار دانش آموزان (مدت زمانی که دانش آموزان صرف مطالعه ، یادداشت برداری ، مشارکت و تعامل با معلم خود می کنند) نداشته باشد. از سوی دیگر، فناوری تاثیر بسزایی بر آمادگی دانش آموز برای کلاس، توجه ، کیفیت یادداشت های گرفته شده، مشارکت دانش آموز در کلاس،یادگیری دانش آموز، درخواست دروس اضافی از معلم یا موضوع و ارزیابی کلی درس دارد. کلاس است .کلیدواژه ها
هوشمندسازی کلاس درس، کیفیت آموزشی ، رفتار دانش آموز، شناختمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.