انواع باتریهای لیتیومی و کاربرد آن در انواع صنایع نظامی

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم و فناوری زیر دریا
  • کد COI اختصاصی: CUST04_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 15333
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد طاهران ورنوسفادرانی

مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری زیر دریا- پژوهشکده زیر سطحی

چکیده

سهم عمده ای از بودجه نیروهای نظامی دنیا به باطریهای لیتوم تعلق دارد. تمرکز عمده فعالیتهای توسعه ای و تحقیقاتی نظامی بر روی باطری های مبتنی بر لیتیوم بودهو به سوی بهبود وضعیت ایمنی و کارایی سیستم ها اولیه موجود و توسعه سیستم های لیتیومی ثانویه به پیش می روند. تمایل سرویس های نظامی، توسعه و پیشرفت نسل جدید باطریهای شیمیایی لیتیوم جدید و از رده خارج کردن سیستم های دی اکسید سولفورلیتیوم است. لیتیوم سبک ترین فلز است، بیشترین پتانسیل الکتروشیمیایی را داراست و بزرگترین ظرفیت انرژی را فراهم می کند. یعنی یک چگالی انرژی فوق العاده زیاد.این باطری ها دارای بالاترین انرژی وزنی (وات ساعت / کیلوگرم) ، بالاترین انرژی حجمی (وات ساعت / لیتر) بوده و یکی از بهترین ذخیره های انواع سیستم های باطری الکتروشیمیایی هستند این مزایا دلیل عمده انتخاب های نیروهای نظامی برای استفاده از باطری های لیتیوم در مصارف گوناگون می باشد.

کلیدواژه ها

باتری- لیتیوم - صنایع نظامی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.