CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر ارتباطات، تماس، سرگرمی و گیمیفیکیشن درک شده بر ارزش درک شده بانکداری تلفن همراه و تمایل به ادامه استفاده از آن (مطالعه موردی: شعب بانک سپه در سطح استان مازندران)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر ارتباطات، تماس، سرگرمی و گیمیفیکیشن درک شده بر ارزش درک شده بانکداری تلفن همراه و تمایل به ادامه استفاده از آن (مطالعه موردی: شعب بانک سپه در سطح استان مازندران)
شناسه ملی مقاله: JR_TAMAE-8-1_010
منتشر شده در در سال 1403
مشخصات نویسندگان مقاله:

سید علی میری رستمی - دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ایران
صائبه نصیری ابوخیلی - کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، موسسه غیرانتفاعی سارویه، ساری، ایران
رضا کاظمی - استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری

خلاصه مقاله:
در این پژوهش به بررسی تاثیر ارتباطات و تماس و سرگرمی و گیمیفیکیشن درک شده بر ارزشدرک شده و تمایل به ادامه استفاده از آن است. روش تحقیق از حیث هدف، تحقیقی کاربردی میباشد و از حیث ماهیت این تحقیق از نوع توصیفی-پیمایشی است. به منظور بررسی و آزمونمتغیرهای موثر در موضوع تحقیق از پرسشنامه استاندارد سینووا و همکاران )۲۰۲۲( برای اندازهگیری متغیرهای تحقیق استفاده شده است. تعداد نمونه در ادامه فرآیند تحقیق از طریق نمونهگیری غیر احتمالی در دسترس بدست آمده است و چون تعداد مشتریان بانک سپه مشخص نیستجامعه نامحدود در نظر گرفته شده است که طبق فرمول کوکران برای جامعه نا محدود تعداد افرادنمونه ۳۸۴ نفر است که برهمین اساس ۳۸۴ پرسشنامه جمع آوری شده است. ضریب پایاییپرسشنامه ها با روش آلفای کرونباخ برای تمامی پرسشنامه ها بیشتر از ۰/۷ به دست آمده که نشاناز پایایی مناسب است و روایی پرسشنامه ها به روش روایی سازه ها )تحلیل عاملی تاییدی( تاییدشده است. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار pls انجام شده است. نتایج پژوهش نشانداد تمام فرضیات تایید شده اند و همچنین نتایج نشان داده است که ارزش درک شده بیشترینتاثیر را بر تمایل به ادامه استفاده از بانکداری تلفن همراه دارد همچنین نتایج نشان داده است که ازبین عوامل موثر بر ارزش درک شده، گیمیفیکیشن بیشترین تاثیر را بر ارزش درک شده دارا میباشد.

کلمات کلیدی:
تمایل به ادامه استفاده از بانکداری تلفن همراه، ارزش درک شده بانکداری تلفن همراه، تماس، ارتباطات، سرگرمی، گیمیفیکیشن

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1989931/