بررسی مروری درمان و پیشگیری سنگ کلیه از طریق رژیم گیاهی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم و مهندسی کشاورزی (با رویکرد آب ، خاک و هوا)
  • کد COI اختصاصی: AHCONF07_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرستو رحیمی

استادیارگروه میکروبیولوژی،دانشکده علوم پایه - مهندسی ، واحدزنجان، دانشگاه آزاد اسلامی ،زنجان،ایران

شهرزاد نصیری سمنانی

استادیارگروه میکروبیولوژی،دانشکده علوم پایه - مهندسی ، واحدزنجان، دانشگاه آزاد اسلامی ،زنجان، ایران.

نسترن قاسم پور

دانشجوی دکتری عمومی دامپزشکی ،دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه، ایران.

چکیده

سنگ کلیه قدیمی ترین بیماری های شایع در دستگاه سیستم ادراری بوده و امروزه درصد بالایی از جمعیت را در سراسر جهان مبتلا می باشند. بیماری سنگ کلیه در اثرتغییرات، در شرایط زندگی مانند صنعتی شدن و گرسنگی شیوع بیشتری یافته است . تغییرات در شیوع و بروز سنگ ، انواع و موقعیت سنگ ، درمان و برداشتن سنگ از مسائل مورد بحث در این مقاله است . مطالعات مختلف نشان داده اند که رژیم های غذایی با مصرف بیشتر سبزیجات و میوه ها در پیشگیری از سنگ کلیه نقش دارند. اغلب مصرف یک رژیم غذایی کم چرب و به همراه گیاهان طبیعی و درمان با گیاهان در این بیماری توصیه می شود. ترکیب داروهای گیاهی بادرمان آلوپاتیک یک راه عالی برای از بین بردن تمام مشکلات مرتبط با سنگ کلیه است . مواد شیمیایی گیاهی مانند کاتچین ، اپی کاتچین ، اپی گالوکاتچین - ۳-گالات، دیوسمین ، روتین ، کورستین ، هیپروسید و کورکومین به عنوان آنتی اکسیدان های فیتو فنل های رژیم های غذایی گیاهی موثر بر بیماری های کلیوی می باشند. در این بررسی ، مروری بر این گیاهان رژیمی ، ترکیبات شیمیایی اصلی آن ها و مکانیسم های احتمالی آن ها بر اساس شواهد علمی انجام شده است . هدف از این مقاله تاکید بر استفاده از گیاهان دارویی به عنوان درمانی برای سنگ های ادراری است . نتایج این بررسی نقش گیاهان رژیمی و فیتوفنولها را در پیشگیری از ابتلا به این بیماری نشان می دهد.

کلیدواژه ها

گیاهان دارویی ، سنگ کلیه ، رژیم گیاهی ، ترکیبات شیمیایی گیاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.