میزان تاثیر استرس بر یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: CTCONF08_0327
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی مروتی

دانشجو کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز ، ایران.

محمدحسین عامری

دانشجو کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز ، ایران.

محمدحسین قاسمی

دانشجو کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز ، ایران.

چکیده

استرس اختلالی است که می تواند گاه موجب بروز عدم تحرک در خانواده می شود. استرس امتحان نوعی نا آرامی و تشویش است که به علت نگرانی و ترس در حین و حتی نیز قبل و بعد از امتحان تجربه می شود. معمولا همه استرس را تجربه می کنند ، ولی برخی از دانش آموزان، در می یابند که استرس به حدی در یادگیری و امتحانات آن ها دخالت می کند که نمراتشان را جدا تحت تاثیر قرار می دهد. استرس امتحان یک پدیده جهان ی است که سال یانه عملکرد تحصیلی میلیون ها ، دانش آموز را تحت تاثیر قرار می دهد . با توجه به شیوع بالای این نوع استرس و تاثیر منفی آن بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان روش های متعددی برای کاهش آن ایجاد شده است . این پژوهش با هدف بررسی تاثیر آموزش مد یریت زمان بر کاهش استرس امتحان دانش آموزان انجام شده است .استرس امتحان نوعی واکنش ناخوشایند و هیجانی نسبت به موقعیت ارزیابی در مدرسه و کلاس درس است ، این حالت هیجان ی معمولا با تنش ، تشویش ، نگرانی ، سردرگمی ، و بر انگیختگی سیستم اعصاب خودکار همراه است . اکثر استرس ها و استرس امتحان دانش آموزان به علت فقدان مهارت های مقابله با هیجان ها و نداشتن مدیریت زمان است .در این پژوهش ، به بررسی مروری منابع و پژوهش های انجام شده در حوزه اختلالات روانی کودکان به ویژه استرس و استرس پرداخته شده است .برای گردآوری مطالب از روش کتابخانه ای و مطالعه کتب ، مجلات و مقالات علمی و پژوهشی بهره گرفته شده است .

کلیدواژه ها

ابتدایی ، استرس، یادگیری ، امتحان ، دانش آموزان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.