مروری برروشهای فرمولاسیون میکروکپسول آفت کشهای میکروبی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست)
  • کد COI اختصاصی: SDCONF01_1791
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1094
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوده خرم وطن

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

رسول مرزبان

موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور

آیدا گیفانی

چکیده

امروزه کنترل آفات محصولات کشاورزی اجتنابناپذیر است و عمده ترین راه موجود برای کنترل افات سموم شیمیایی می باشد که علیرغم کارایی آن موجب بروز مسائل زیست محیطی و بهداشتی میگردد درایران سالانه حدود 20هزارتن سموم شیمیایی مصرف میشود که مقدار زیادی از این سموم برای کنترل افاتی بکارمیرود که می توان آنها را به وسیله افت کشهای میکروبی کنترل نمود استفاده ازآفت کشهای میکروبی به تنهایی یادرترکیب باعوامل دیگر دریک نظام مدیریت افات مطالعه شده است و میتواند به عنوان جایگزینی برای افت کشهای با طیف وسیع باشد دراین افت کشها ازمیکروارگانیسمهایی مانند باکتریها قارچها و ویروسها که درحشرات ایجاد بیماری میکنند استفاده میشود جهت استفاده اقتصادی ازاین عوامل تهیه فرمولاسیون مناسب دارای اهمیت بسزایی است فرمولاسیونی که قادر باشد دوام افزایش و کارایی افزایش مقاومت دربرابر شرایط محیطی ازقبیل اشعه ماورا بنفش را تامین نماید. بهمین سبب دستیابی به تکنولوژی فرمولاسیون میکروکپسول برای افزایش مدت اثرآفت کشهای میکروبی اهمیت بسزایی دارد.

کلیدواژه ها

آفت کش میکروبی، فرمولاسیون، میکروکپسول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.