فرمولاسیون کرم مرطوب کننده و آبرسان ارگانیک با استفاده از مواد طبیعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی مهندسی، تکنولوژی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: GERMANCONF05_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 80
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا محمدشفیعی

مدیر مرکز تحقیقات، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمد شفیعی

بهار روحانی

محقق، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

امیرعلی معمارفر

محقق، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

آدرین افشاری

محقق، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

آریسا دارابی فر

محقق، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

علیرضا مختاری

محقق، مرکز تحقیقات پلی کلینیک تحقیقاتی دکتر محمدشفیعی

چکیده

پوست انسان از سه لایه تشکیل می شود که محتوای آب موجود در لایه های زیرین آن تقریبا ۷۰ % و در لایه شاخی پوست که ازسلول های مرده تشکیل شده در حدود ۳۰ – ۱۰ % می باشد. در صورتی که حجم آب پوست طبیعی باشد، پوست نرم، صاف، قابلارتجاع و درخشان است. در حالت طبیعی آب از لایه های عمقی پوست به طرف لایه های سطحی حرکت کرده و در نهایت از سطحپوست تبخیر می شود.هنگامی که سرعت تبخیر رطوبت پوست افزایش یابد, پوست خشک شده و علایم خشکی پوست بوجود می آید.عوامل مانند هوای گرم و خشک , شستشو , افزایش سن و برخی از بیماری ها موجب تبخیر پوستی می شوند . کرم های مرطوب کنندهبا جایگزینی چربی های پوستی و دیگر ترکیبات موجب بهبود و ترمیم لایه شاخی پوست و در نتیجه باعث کاهش ازدست دادن آبپوست می شوند. گلیسیرین به خاطر قدرت رطوبت رسانی خود در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مورد استفاده قرار میگیرد.این ماده خارق العاده، به واسطه وزن مولکولی پایین خود، قدرت نفوذ و جذب بسیار بالایی دارد .روغن بادام شیرین یک امولوسیونفوقالعاده است که به آبرسانی پوست کمک می کند و رطوبت از دست رفته را به آن برمیگرداند. به علت وجود ویتامین A و خواصآنتی باکتریال این روغن توانایی درمان آکنه و جوش را هم دارد. حجم بالای ویتامین E موجود در آن به درمان آفتاب سوختگی کمکمیکند، علائم پیری را کاهش می دهد و جای زخم را کمرنگ می کند. هدف از این پژوهش تهیه ی کرم مرطوب کننده با استفادهاز مواد ارگانیکی چون گلیسیرین و روغن بادام شیرین است.

کلیدواژه ها

پوست،رطوبت،خشکی،کرم های مرطوب کننده،گلیسیرین،روغن بادام شیرین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.