انرژی های تجدید پذیر در معماری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی مهندسی، تکنولوژی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: GERMANCONF05_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 373
نویسندگان
کارشناسی ارشد تهران شمال
دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
انرژی های تجدید پذیر یا انرژی نو که به تعبیری انرژی پاک نیز گفته می شود پیشینه ای تاریخی در تمدن ایران زمین دارد و بابررسی ساختمان های قدیم ایرانی درک می کنیم که در ایران باستان با توجه به آن طراحی و ساخت بنا صورت می گرفته است .انرژی تجدیدپذیر تنها یک واژه نیست بلکه شناختی از انرژی میباشد که تحقیق در آن برای هر طراح و معماری از ضروریات می باشد .از لحاظ ماهیت وانجام کار روش توصیفی تحلیلی ملاک قرار گرفته است .با افت موجودی وبیم اتمام منابع انرژی فسیلی انرژی جایگزین نیاز است .با رشد تکنولوژی و ثمر دادن تحقیقات متخصصین در مورد انرژی های پاک ارائه انرژی تجدید پذیر محقق شده و بهره برداری از آننیز انجام شده است و در اثر عدم استفاده از انرژی های فسیلی ، محیط زیست پاک و دور از آلودگی با استفاده از انرژی خورشید -انرژی باد – انرژی برق آبی و .......... پدیدار شده است .رعایت مواردی خصوصا از جانب طراحان و معماران لازم است تا بتوان به نهایت بهره وری دست پیدا کرد .الف – ساختمان ها به گونه ای طراحی شود که در راستای بهره گیری از انرژی پاک باشد .ب – به کارگیری عایق های مناسب در جداره های خارجی ساختمان به دلیل بهره مندی از بالاترین راندمان .سوال ها : ۱ - چه ساختماتی طراحی کنیم که تبادل انرژی حداقل داشته با شد. ۲ - انرژی برق آبی چیست ؟کلیدواژه ها
انرژی پاک ، عدم آلودگی محیط زیست ، انرژی های تجدید پذیر ، انرژی باد ، انرژی خورشیدمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.