معرفی الگوریتمی جدید برای اعمال معیار پسیو بودن در معادل سازی سیستم قدرت برای مطالعات حالت های گذرای الکترومغناطیسی
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC21_208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1305
نویسندگان
دانشکده مهندسی برق ، دانشگاه صنعتی شریف
دانشکده مهندسی برق ، دانشگاه صنعتی شریف
دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم وصنعت ایران
چکیده
استفاده از معادل های سیستم قدرت کاهش یافته در مطالعـات حالتهای گذرای الکترومغناطیسی برای کاهش زمان محاسـبات و حجم حافظه مورد نیاز و در عین حال حفظ دق ت قابل قبول در نرم افزارهای EMTPs ، از دیر باز مطرح بوده و تکنیکهای مختلفی برای آن ارائه شـده اسـت . در ایـن رابطـه اسـتفاده از توابــع گویــا در حــوزه s و تکنیکهــای متنــوع تطبیــق پاســخ فرکانسی سیستم خارجی در سالهای اخیـر مـورد توجـه قـرار گرفته است . پایداری و مهم تر از آن پسیو بودن توابع مذکور از مهمترین چالشها و قیود وارد شده در مسأله تطبیق می باشـند . چراکه اگر توابع مذکور پایدار بوده ولی پسیو نباشند در اتصال به سایر المانهای پسیو سیستم، شبکه ای ناپایدار را نتیجـه داده و پاسخهای زمانی به سمت ناپایداری میـل مـی کننـد . در ایـن مقاله الگوریتمی جدید در مورد اعمال معیـار پسـیو بـودن بـه توابع گویا برای اولین بار در کاربرد مطالعات حالتهای گذرای الکترومغناطیسی ارائه شده است . الگوریتم مذک ور بـا تشـکیل ماتریس هامیلتون از فضای حالت سیسـتم، نـواحی تجـاوز از معیار پسیو بودن ( نواحی منفـی تـابع مقـدار ویـژه از قسـمت حقیقی تـابع ادمیتـانس دیـده شـده در رنـج فرکانسـی مـورد مطالعه ) به دقت شناسایی گردیده و سـپس مقـدار مـاکزیمم و نقاط فرکانسی مربوطه در نواحی تجاوز مذکور شناسایی شـده و تکنیکی مؤثر برای اصلاح مانده های تابع ادمیتانس به نحوی که حداقل تغییرات را در منحنی های مقا دیر ویژه نتیجه دهنـد، ارائه شده است . با ارائه مثالهایی، مـؤثر و قابـل اعتمـاد بـودن روش در مقایسه با سایر روشـها بـه اثبـات مـی رسـد . بـدین صورت که برخلاف سایر تکنیکهای ارائه شده، اعمـال معیـار پسیو بودن در یک ناحیه، تجـاوز از معیـار پسـیو بـودن را در نواحی دیگر منجر نمی گردد . ضمن آنکـه تکنیـک مـذکور بـه علت ماهیت غیرتکراری بودن فرآیند و نیـز آنکـه بـر خـلاف سایر تکنیکها نواحی تجاوز از معیـار پسـیو بـودن، بـا اسـکن فرکانس در کل رنج فرکانسی بدست نمی آید ( بلکه مستقیماً با استفاده از ماتریس هامیلتون نتیجه می گردد ) موجـب افـزایش بازده محاسباتی می گردد . همچنین این تکنیـک نقطـه ضـعف سایر تکنیکها در اصلاح تابع ادمیتانس را در مواردی که میزان تجاوز از معیار پسیو بودن شدید باشد را نیز مزتفع می کند .کلیدواژه ها
اعمال معیار پسیو بودن، معادل سازی سیستم قدرت، مطالعات حالتهای گذرای الکترومغناطیسیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.