تاثیر کلاس های مجازی دوران کرونا بر افت تحصیلی و اضطراب دانش آموزان در پسا کرونا

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: فصلنامه روانشناسی و علوم رفتاری ایران، دوره: 7، شماره: 32
  • کد COI اختصاصی: JR_PSYJ-7-32_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 102
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژگان آقاجانی

کارشناسی ارشد مشاوره و راهنمایی، دانشگاه الزهرا.

زهره جهان شیری

کارشناسی ارشد ارشد مشاوره، دانشگاه آزاد قوچان.

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی تاثیر کلاس های مجازی دوران کرونا بر افت تحصیلی و اضطراب دانش آموزان در پسا کرونا بود. این پژوهش، با روش توصیفی و همبستگی اجرا شد. جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان مدرسه متوسطه دوم دخترانه ناحیه ۴ (مدرسه نمونه فرهنگ) شهرستان مشهد است که از طریق روش نمونه گیری تصادفی به تعداد ۳۲ نفر انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از مقیاس اضطراب ناشی از شیوع کرونا ویروس (CDAS) و پرسشنامه افت تحصیلی استفاده شد. در این پژوهش برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های تحلیل استنباطی همبستگی پیرسون و آنالیز واریانس یک طرفه استفاده شد. نتایج مشخص کرد که بین استفاده از فضای مجازی و افت تحصیلی دانش آموزان و اضطراب آنها رابطه مستقیم وجود دارد و تفاوت بین آنها معنا دار است، یعنی با افزایش استفاده دانش آموزان از فضای مجازی می توان اضطراب و افت تحصیلی بیشتری را برای دانش آموزان پیش بینی کرد.

کلیدواژه ها

اضطراب، کلاس های مجازی، کرونا ویروس، افت تحصیلی، دانش آموزان.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.