شناسایی و اولویت گذاری عوامل ساختار – زمینه و رفتار مرتبط با ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی و ارائه راه کاربا رویکرد بر حفظ محیط زیست در (شرکت نیک محضر اسپادانا)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، بازرگانی، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ICMB03_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 56
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس حیدری جوانمردی

کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، دانشگاه پیام نور تهران، تهران، ایران

محمد مهتری آرانی

استادیار گروه مدیریت دولتی ، دانشگاه پیام نور تهران، تهران، ایران

حسین ستوده آرانی

استادیار گروه مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور تهران، تهران، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت گذاری عوامل ساختار – زمینه و رفتار مرتبط با ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی و ارائه راه کاربا رویکرد بر حفظ محیط زیست در (شرکت نیک محضر اسپادانا) انجام شد.این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی از نظر روش تحقیق، ترکیبی (کیفی-کمی) است. جامعه آماری شامل بیست وپنج نفره از خبرگان شاغل در شرکت نیک محضر اسپادانا بوده اند؛ به طور تصادفی گروهی از خبره ها و متخصصین حوزه استاندارد و ایمنی سازی این شرکت استفاده شد. نتایج تکنیک دیمتل فازی نشان داد، در بین عوامل موثر و تاثیرپذیری و تعامل دو طرفه در شرکت نیک محضر اسپادانا عوامل رفتاری با شاخص اهمیت ۰۷۸/۱۳ و عوامل ساختاری با شاخص ۰۴۵/۱۳ به ترتیب مهمترین عوامل شناسایی شده اند و عوامل زمینه ای با شاخص اهمیت ۶۰۵/۱۱ در رتبه سوم قرار می گیرند.در بررسی فرضیه اول یافته ها نشان داد عوامل ساختاری با مجذور ضریب همبستگی به دست آمده (۷۶۵/۰) توانست ۴۲ درصد از پراکندگی های مشاهده شده در ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی در ارائه راهکارهای مرتبط با این عامل بر حفظ محیط زیست را تبیین کند.از طرفی نسبت F محاسبه شده برای متغیر عوامل ساختاری (۷۶۳/۱۳۹) برای پیش بینی ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی در ارائه راهکارهای مرتبط با این عامل بر حفظ محیط زیست از طریق عوامل ساختاری معنادار در سطح ۹۵ درصد معنادار می باشد. نتایج آزمون فریدمن نشان می دهد که عوامل رفتاری با میانگین (۶۹/۵) در رتبه اول و عوامل ساختاری با میانگین (۲۷/۵) در رتبه دوم و عوامل زمینه ای با میانگین (۹۸/۴) در رتبه سوم رتبه بندی عوامل موثر ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی در ارائه راهکارهای مرتبط با این عامل بر حفظ محیط زیست در (شرکت نیک محضر اسپادانا) تاثیرگذار می باشد.

کلیدواژه ها

عوامل ساختار – زمینه و رفتار، ارتقای سطح استانداردهای ایمنی سازی، حفظ محیط زیست، شرکت نیک محضر اسپادانا.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.