تحلیل و بررسی صادرات بندر جاسک و ارائه راهکارهای افزایش آن در دو محور نفتی و غیرنفتی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
- کد COI اختصاصی: KMSU04_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 176
نویسندگان
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی گرایش ترجمه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آباده، سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران
چکیده
در عصر جهانی سازی، عملکرد صادراتی به طور متوالی به یکی از مهمترین متغیرها تبدیل شده است. کسب و کار شرکت ها سرشار از اطلاعات و داده می باشد. به دنبال توسعه تئوریک در زمینه استراتژی، توجهات در مورد عملکرد صادراتی بر ساختار صنعت منعطف شده است. بیشتر تحقیقات در زمینه عملکرد صادراتی به یک بخش از آن متمرکز شده است و بر منابع شرکت و قابلیت های صادراتی آن تمرکز دارد. رویکرد مبتنی بر منابع بر متغیرهای کنترل (منابع و قابلیت های شرکت) توجه و تمرکز می کنند، که این دو عامل از طریق شرکت با هم ترکیب شده و توسعه می یابد. در فرایند ایجاد ارزش، در بازارهای بالقوه و جاری این دو عامل اهمیت بسیاری دارد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، از نرم افزار SPSS ۲۲ وآزمون t تک نمونه ای در بررسی عوامل تاثیر گذار بر صادرات غیرنفتی از بندر جاسک به کشور عمان استفاده شد. همچنین از آزمون فریدمن برای رتبه بندی عوامل تاثیر گذار بر صادرات غیر نفتی از بندر جاسک به کشور عمان استفاده گردید. براساس نتایج بدست آمده، متوجه می شویم که همه ابعاد پنج گانه تاثیرگذار بر صادرات غیرنفتی از بندرجاسک به ترتیب عوامل مدیریتی، اجتماعی- فرهنگی، سیاسی و بین المللی، جغرافیایی و اقتصادی هستند. نتایج حاصل از روش رتبه بندی فریدمن بیانگر آن است که: به ترتیب عوامل مدیریتی با مقدار ۳/۷۳ رتبه اول، عوامل اجتماعی- فرهنگی با مقدار ۳/۳۱ رتبه دوم، عوامل سیاسی و بین المللی با مقدار ۳/۱۸ رتبه سوم، عوامل جغرافیایی با مقدار ۲/۴۱ رتبه چهارم و عوامل اقتصادی با مقدار ۲/۳۷ دارای رتبه پنجم از نظر میزان تاثیر گذاری بر صادرات غیر نفتی به کشور عمان می باشند.کلیدواژه ها
جاسک، صادرات، نفتی، غیرنفتی، راهکار، بنادر، افزایشمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.