فناوری های نوین مبتنی بر ساپ تک و فرصت های بهبود نظارت در نظام قانون گذاری شهرداری ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری تبریز
- کد COI اختصاصی: TISCONF02_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 247
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد رشته مدیریت کسب وکار، دانشگاه تبریز. ایران
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه تبریز. ایران
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه تبریز. ایران
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه تبریز. ایران
چکیده
هدف این پژوهش بررسی فرصت های بهبود نظارت در سازمان شهرداری با استفاده از فناوری نظارتی است. پژوهش حاضر بر اساسهدف کاربردی و از نظر گردآوری و تحلیل داده ها از نوع پژوهش های پیمایشی است. به همین منظور ضمن بررسی تجارب کشورهای موفقدر به کارگیری فناوری های نوین مبتنی بر ساپ تک و فرصت های بهبود نظارت در نظام قانون گذاری در سازمان ها به خصوص سازمان شهرداریو همچنین منابع علمی موجود و مرتبط با موضوع. با تعدادی از خبرگان و متخصصان حوزه فناوری نظارتی نیز مصاحبه شد. در نهایتیافته های پژوهش حاکی از آن است که استفاده از فناوری نظارتی می تواند فرصت های زیادی در بهبود نظارت در نظام قانون گذاری را دراختیار سازمان شهرداری قرار دهد. این فرصت ها در قالب ۶ دسته مهم قرار دارند که شامل: ۱- توانایی جمع آوری، ذخیره و مدیریت حجموسیعی از داده ها از منابع جدید و متنوع ۲- قابلیت های تحلیلی پیشرفته ۲-دیجیتالی سازی و اتوماسیون وظایف عملیاتی و اداری ۴-افزایشکارایی و اثربخشی در نظارت نظارتی بر سیستم مالی ۵-تقویت نوآوری و رقابت سالم در بازارهای مالی و درعین حال ترویج شمول مالی ۶-بهبود همکاری های بین بخشی و فرامرزی، هستند. باتوجه به فرصت های مهمی که استفاده از فناوری نظارتی می تواند برای سازمان شهرداریایجاد کند. مسئولین باید دراسرع وقت نسبت به آماده و پیاده سازی این فناوری در سازمان شهرداری اقدام کنند تا موجب پیشرفت هرچه بیشتر این سازمان شوند.کلیدواژه ها
فناوری نظارتی، سازمان شهرداری، تکنولوژیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.