تحلیل موانع توسعه کشاورزی ارگانیک در شهرستان زنجان از دیدگاه کشاورزان روستای کناوند

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست)
  • کد COI اختصاصی: SDCONF01_0588
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 924
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله رضائی

استادیار دانشگاه زنجان

لیلا صفا

دانشجوی دکتری ترویج کشاورزی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، دانشگاه

نفیسه صلاحی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه

چکیده

تحقیق حاضر با هدف اصلی تحلیل موانع توسعه کشاورزی ارگانیک در شهرستان زنجان انجام گرفت. به لحاظ روش پژوهش، این تحقیق از نوع - = تحقیقات توصیفی تحلیلی بود. جامعه آماری این تحقیق را تمامی کشاورزان روستای کناوند تشکیل میدادند 502 N که بر اساس جدولکرجسی مورگان، تعداد 532 نفر از آنان از طریق روش نمونهگیری تصادفی ساده برای انجام تحقیق انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از -پرسشنامه استفاده گردید. روایی پرسشنامه با نظر پانلی از اعضای هیات علمی دانشگاه زنجان مورد تایید قرار گرفت. برای تعیین پایایی ابزار تحقیق پیش آزمون انجام گرفت که مقدار آلفای کرونباخ محاسبه شده برای مقیاس اصلی پرسشنامه شامل موانع توسعه کشاورزی ارگانیک 0/86 بود. نتایجبدست آمده از تحلیل عاملی نشان داد که در حدود 69/75درصد از واریانس کل موانع توسعه کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کشاورزان مورد مطالعه را چهار عامل حمایتی مالی، انبار و بازاریابی، انگیزشی دانشی و فنی تولیدی تبیین مینمایند

کلیدواژه ها

توسعه کشاورزی ارگانیک، کشاورزان، موانع، شهرستان زنجان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.