رابطه اخلاق اسلامی در علوم تربیتی و سلامت سازمانی با کارایی معلمین

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی مدیریت پویا، اقتصاد دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: ECOMANC01_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 52
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا سیاسرجهانتیغی

دبیردینی و عربی مدرسه سیدالشهدا ناحیه ۲ زاهدان

فاطمه سیاسرجهانتیغی

کارشناس آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

فایزه سیاسرجهانتیغی

کارشناس ریاضیات وکاربردهای دانشگاه سیستان وبلوچستان

محمدجواد اصغری

دانشجومعلم آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مطهری زاهدان

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه اخلاق اسلامی در علوم تربیتی وسلامت سازمانی با کارایی معلمین میباشد. در این پژوهش از روش تحقیق توصیفی-پیمایشی و از نوع همبستگی استفاده شده است؛ بنابراین برای انجام این پژوهش، اطلاعات مورد نیاز از طریق توزیع پرسشنامه و مطالعات کتابخانه ای به دست آمده است. جامعه آماری مورد بررسی این پژوهش کلیه معلمین مدارس مقطع ابتدایی به تعداد ۷۴۲ نفر بود که به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی تعداد ۳۴۷ نفر بعنوان نمونه آماری بر اساس جدول مورگان انتخاب گردیدند. با توجه به فرضیات پژوهش جهت سنجش تاثیر رابطه اخلاق اسلامی در علوم تربیتی وسلامت سازمانی با کارایی معلمین ازپرسش نامه اخلاق اسلامی تالیف حقیقی (۱۳۹۳) که شامل ۲۰ سوال ، پرسش نامه سلامت سازمانی تالیف یوسف آبادی (۱۳۹۲) که شامل ۴۴ سوال و پرسش نامه کارایی معلمین تالیف محمدی (۱۳۹۳) که شامل ۳۰ سوال است استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده، از دو آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. در آمار توصیفی از جداول توزیع فراوانی، درصد، میانگین، میانه، مد، چولگی، کشیدگی، انحراف معیار و رسم نمودارها برای بررسی پایایی پرسشنامه ها استفاده شده و در سطح آمار استنباطی، روابط میان متغیرها، متناسب با فرضیه های تحقیق از آزمون T، رگرسیون و تحلیل واریانس استفاده شده است. ضمنا تمامی محاسبات آماری توسط نرم افزار SPSS نسخه ۲۳ صورت پذیرفته است.نتایج حاصل از فرضیه های پژوهش نشان میدهد که: اخلاق اسلامی درعلوم تربیتی بر سلامت سازمانی با کارایی معلمین موثر است.

کلیدواژه ها

اخلاق اسلامی ، سلامت سازمانی ،کارایی معلمین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.