تضمین ناشناس ماندن داده ها و محرمانه بودن و یکپارچکی درفناوری اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری مهندسی مکانیک,برق و کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: DMECONF09_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 42
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد مقسم حمیدی

دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

جعفر پرتابیان

دانشکده مهندسی کامپیوتر واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی لامرد، ایران

چکیده

با بررسی اینترنت اشیا به عنوان یکی از فناوری های محبوب با هدف اتصال برنامه ها و دستگاه های مختلف به اینترنت ظهورکرده است. در حال حاضر همگرایی ارتباطات بی سیم، حسگرها و شناسایی فرکانس رادیویی منجر به تکامل دستگاه هایاینترنت اشیا شده است. هدف از انجام این تحقیق تضمین ناشناس ماندن داده ها و محرمانه بودن و یکپارچکی در فناوریاینترنت اشیا می باشد. روش تحقیق بر مبنای روش تحقیق موردی و راهبردهای ترکیبی قرار دارد استفاده از منابع اسنادیچندگانه که تحت روش تحقیق اصلی کیفی قرار می گیرد با بررسی اسناد ظرفیت های موجود در آن را به منظور همسنگکردن با راه کارهای جدید می سنجد. در این تحقیق با مرور ادبیات موجود در موضوع و سپس تطبیق راه کارها با ظرفیت هایموجود در اسناد فرادست به پیشنهادات منتج از تطبیق پرداخته می شود. در این تحقیق با توجه به کمبود منابع داخلی بهبهره گیری از منابع اطلاعاتی انگلیسی روی آورده شده است. در بخش منابع داخلی به کتابخانه دانشگاه های معتبر و در بخشمنابع خارجی به کتابخانه های مجازی معتبر رجوع شده است.کتابخانه ای شامل رساله های پایان نامه ها کتب علمی، مجلاتمعتبر و سایبری شامل کتابخانه ها و مجلات مجازی می باشد. بررسی و معرفی اسناد فرادست در این تحقیق به منظورهماهنگی بین راهکار پیشنهادی این تحقیق و آن اسناد صورت می گیرد. نتایج تحقیق نشان می دهد که ویژگی هایی مانندیکپارچگی داده ها، شفافیت، و مقاومت در برابر دستکاری را که آن را برای ایمن سازی داده ها و تراکنش های حیاتی مناسبمی کند و بلاک چین می تواند مدیریت هویت دستگاه، کنترل دسترسی و ارتباط امن بین دستگاه های IOT و IIOT را تسهیل کند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، ناشناس ماندن داده ها، محرمانه بودن در اینترنت اشیا، یکپارچگی در اینترنت اشیا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.