بررسی جایگاه فناوریهای نوین آموزشی به عنوان شیوه ای کاربردی در فرایند یاددهی و یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RAVAN06_0930
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منیژه والی

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش

فاطمه قائمی

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش

میثم نوری

کارشناسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش

روح اله چاوندری

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش

چکیده

امروزه کاربرد تکنولوژی و فناوری های جدید در جهان معاصر با سرعت فزاینده ای در حال گسترش است و همه ابعاد زندگی بشری از جمله آموزش و پرورش را در شکل های متفاوت آن دچار تحول کرده است . آموزش و پرورش در قرن ۲۱ بیش از پیش با چالش هایی از قبیل ورود به جامعه اطلاعاتی و رسانه های ارتباط جمعی و جهانی شدن روبرو می باشد. رشد قابل توجه فناوری آموزشی در طول دو دهه گذشته آموزش و پرورش بسیاری از کشورها را وارد مرحله جدیدی از رشد و شکوفایی کرده است . نتایج تحقیقات علمی نشان داده که حواس مختلف در یادگیری نقش یکسانی ندارند. مهمترین دلیل استفاده از تکنولوژی آموزشی ، نیز همین است زیرا میتواند چند حس را باهم درگیر و تاثیر گذاری را بیشترکند. مقاله حاضر با هدف بررسی جایگاه فناوری های نوین آموزشی به عنوان شیوه ای کاربردی در فرایند یاددهی و یادگیری دانش آموزان انجام شده است . روش پژوهش از نوع مروری کتابخانه ای می باشد و جمع آوری اطلاعات از طریق مطالعه مقالات و کتب داخلی و خارجی مرتبط با موضوع صورت گرفته است . نتایج پژوهش نشان داد فناوری های آموزشی از حیث اینکه تئوری و عمل را با هم ترکیب کرده، باعث ماندگاری یادگیری و تنوع بخشی در کلاس درس می شوند و همچنین فناوری آموزشی باعث بهبود کیفیت آموزشی و تدریس در کلاسهای حضوری و غیرحضوری (مجازی ) می شود.

کلیدواژه ها

فناوری آموزشی ، فرایند یاددهی و یادگیری ، آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.