بررسی انواع روش های پشتیبانی آموزش از راه دور در آموزش مجازی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_0434
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی ارشد علوم تربیتی
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
چکیده
با گسترده شدن فناوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباط از راه دور به عمق جامعه ، ابزار ها و روش های آموزش نیز دچار تحول شدند. تحول این ابزار ها و روش ها در جهتی است که هر فرد در هر زمان و هر مکان بتواند با امکانات خودش و در بازه زمانی که خودش مشخص می کند مشغول یادگیری شود. ارائه خدمات پشتیبانی آموزشی ، یکی از مولفه های مهم کیفیت بخشی به دوره های آموزشی مجازی است و از همین رو در اغلب مدارس و دانشگاه ها ساز و کارهایی برای طراحی و ارائه این گونه خدمات به یادگیرندگان تدارک دیده می شود. ارائه خدمات پشتیبانی آموزشی ، یکی از مولفه های مهم کیفیت بخشی به دوره های آموزشی مجازی است و از همین رو در اغلب مدارس و دانشگاه ها ساز و کارهایی برای طراحی و ارائه این گونه خدمات به یادگیرندگان تدارک دیده می شود. دامنه این خدمات بسیار وسیع و متنوع است و خدماتی گسترده ای را شامل می شود. از یک سو تهیه فهرست نیازها و علایق یادگیرندگان و از طرف دیگر چگونگی اطلاع رسانی آن به یادگیرندگان چالش های مهم موسسه های آموزش مجازی است . بر اساس مدل های موجود در حوزه ارائه خدمات پشتیبانی آموزشی در آموزش های مجازی ، موسسه ها باید خدمات خود را در سه مرحله پیش از ثبت نام، حین دوره آموزشی و بعد از اتمام دوره آموزشی طراحی و ارائه کنند. در مدارس و دانشگاه های بخشی از این خدمات به صورت حضوری و در واحدهای منطقه ای انجام می شود و برخی دیگر از طریق مکانیزم های الکترونیکی نظیر ارتباطات همزمان، ناهمزمان و یا با ارائه فایل های متنی و چندرسانه ای . یافته های پژوهش ها نشان می دهد که تدارک و ارائه صحیح این خدمات می تواند به کاهش انزوا و احساس تنهایی ، بهبود رضایت تحصیلی ، افزایش اعتماد به نفس ، توسعه علایق شخصی ، تسهیل پذیرش فناوری و رفع برخی از مشکلات یادگیرندگان کمک کند. از طرفی موسسه های آموزش از دور نیز با توسعه این مکانیزم ها می توانند مخاطب بالقوه ای را از بین اقشار مختلف جامعه جذب نمایند و کیفیت دوره های آموزشی خود را به طور مستمر بهبود بخشند.کلیدواژه ها
پشتیبانی آموزشی ،آموزش مجازی ،یادگیرنده محور،آموزش و پرورش،یادگیری الکترونیکی .مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.