چگونه توانستم فرهنگ ایرانی _اسلامی را در دانش آموزان متوسطه دوم تقویت کنم ؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RAVAN06_0354
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 38
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا نعیمی فرد

لیسانس آموزش تربیت بدنی

چکیده

فرهنگ به عنوان مهمترین عنصر هویت ساز در یک جامعه، اساس هویت، ضامن استقلال و موجودیت یک ملتاست.) امام جمعه زاده سیدجواد،کفاش نیری محمد (جمهوری اسلامی ایران با توجه به سابقه فرهنگی و تمدنی ایرانی به بلندای چندین هزارساله در طول تاریخ، در کنار آموزه ها و تعالیم برگرفته از دین مبین اسلام، الگوی فرهنگ ایرانی–اسلامی ر ا که از پویایی،کارآمدی و توانایی برخوردار است ، به کار گرفته است.متاسفانه هویت فرهنگی نوجوانان ایرا ن روز به روز به سمت فرهنگ بیگانه متمایلمی شود.تغییر در نوع پوشش دانش آموزان، به کار بردن الفاظ نامتعارف که در رسانه های غرب به کار می رود،کمتوجهی به مضامین و دستورات اسلام و .... موارد ی هستند که ایجاب می کند که معلمان نسبت به تقویت فرهنگایرانی_اسلامی در بی ن دانش آموزان تلاش بیشتر ی انجام دهند.در این پژوهش ضمن شناسایی علل این مسئلهراهکارهایی ارائه شده است.یافته ها نشان می دهد که بیش از نیمه از دانش آموان به فرهنگ ایرانی_اسلامی علاقمندهستند و بی انگیزگی آنها در پایبندی به اجرا مراسمات ملی و مذهبی و رعایت آنها در سبک زندگی به علت عدمعلاقه نمی باشد.

کلیدواژه ها

فرهنگ ملی_فرهنگ مذهبی_سبک زندگی-نوجوان ایران ی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.