فناوری های نوین کسب اطلاعات زمینی، ابزاری برای حصول توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست)
- کد COI اختصاصی: SDCONF01_0229
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی
چکیده
به کارگیری فناوری های نوین کسب اطلاعات زمینی 2 مانند سنجش از دور 3 RS ،سیستم اطلاعات جغرافیایی 4 GIS وسیستم موقعیت یابی جهانی GPS 5 در برنامه ریزی بمنظور استفاده صحیح از منابع اراضی کشاورزی و منابع طبیعی ومدیریتپایدار آنها بسیار ضروری است. استفاده از این فنآوری ها در توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی ، به دلیل پیشرفت های زیادی که اخیرا در فناوری های اطلاعات مکانی صورت گرفته است، رو به گسترش بوده و در صورت برنامه ریزی صحیح در سطح ملی،سبب افزایش بهره وری ونیل به توسعه پایدار می گردد . هدف از این مقاله، بررسی تحلیلی بکارگیری این فناوری ها در عرصههای کشاورزی و منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه و پیشنهاد اجرایی نمودن آن در کشورمان برای حصول سریع تر به توسعه پایدار می باشد.در این تحقیق سعی شده است با معرفی اجمالی این فناوری ها و نیز ارائه مثال های کاربردی از کشورهایموفق،پیشنهاد بکارگیری این سامانه ها برای کشورمان ایران مطرح گردد. رویکرد استفاده از چنین فناوری هایی در زندگی روزمره و نیز در امور مهمی مانند کشاورزی و منابع طبیعی کشور اجتناب ناپذیر می باشد. در سالهای اخیر با توجه به ایجاد زیرساختارهای اطلاعات مکانی در کشور ، با برنامه ریزی منسجم می توان استفاده بهینه از فناوری های موجود را در زمینه توسعه پایدار کشاورزی ومنابع طبیعی تسریع نمودکلیدواژه ها
فناوری اطلاعات زمینی،توسعه پایدار، کشاورزی و منابع طبیعی،مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.